1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
1 ποτηράκι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
5 κόκκινες πιπεριές
1 ποτήρι ούζο
1 κιλό ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες ντομάτες
αλάτι και πιπέρι
1 πρέζα ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας και τα κρεμμύδια για 4-5 λεπτά. Ρίχνουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμη. Σβήνουμε με το ούζο. Κατόπιν προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και νερό τόσο όσο να καλύψει το φαγητό. Αφήνουμε το φαγητό σκεπασμένο να βράσει μέχρι να χυλώσει.