PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο Chris Hemsworth ....για μπάνιο

Chris Hemsworth: ημίγυμνος με σώμα που θυμίζει Έλληνα θεό

Δεν ξέρουμε αν παίζει ρόλο πως έγινε πρόσφατα πατέρας ή που στις ταινίες από τις οποίες έγινε παγκοσμίως διάσημος παίζει τον καλό της υπόθεσης, πάντως ο Αυστραλός ηθοποιός Chris Hemsworth έχει τρομερό γκελ στο γυναικείο φύλο.
Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο εικοσιεννιάχρονος Chris Hemsworth βρέθηκε στην πατρίδα του την Αυστραλία και δεεν έχασ την ευκαιρία να επιδοθεί σε surf στην παραλία..

read more "Ο Chris Hemsworth ....για μπάνιο"

ΠΟΙΑ ΣΕΞΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ?

Ποια μπορεί να είναι;
Σήμερα είναι μια sexy τραγουδίστρια που  ι εντυπωσιάζει με τιςτη φωνη το χορό και τις  καμπυλες της. Η  φωτογραφία βγήκε πριν αρκετά χρόνια, όταν ήταν δεκατριών ετών.  Η Shakira είχε ταλέντο στο τραγούδι από μικρή, αφού εκείνη την περίοδο είχε ηχογραφήσει και το πρώτο της άλμπουμ
ΠΗΓΗ GOSSIP-TV
read more "ΠΟΙΑ ΣΕΞΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ?"

ΕΒΟ ΜΟΡΑΛΕΣ-Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ


Παταγώδης αποτυχία αποδεικνύεται η Σύνοδος του ΟΗΕ για την βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας. 

Στην απογοήτευση για το τελικό κείμενο της συνόδου, το οποίο δεν περιλαμβάνει δεσμευτικά μέτρα, ήρθε να προστεθεί η διαμάχη με αναπτυσσόμενες χώρες, οι οποίες δεν αποδέχονται την έκκληση για τη μετάβαση σε μια «πράσινη οικονομία», θεωρώντας ότι αυτό απειλεί τις προοπτικές τους για ανάπτυξη.

Όπως αναφέρει ο απεσταλμένος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες δήλωσε ότι η πράσινη οικονομία είναι «η νέα μορφή αποικιοκρατίας». Οι χώρες του πλούσιου Βορρά, είπε, «θέλουν να δημιουργήσουν μηχανισμούς παρέμβασης προκειμένου να παρακολουθούν και να εκτιμούν τις εθνικές πολιτικές χρησιμοποιώντας τις περιβαλλοντικές ανησυχίες ως δικαιολογία».

Κάλεσε παράλληλα τις αφρικανικές χώρες να προστατεύσουν τους φυσικούς πόρους τους από τις πολυεθνικές εταιρείες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα, ο οποίος κατηγόρησε στο AFP τις ανεπτυγμένες χώρες ότι «λεηλατούν τον πλανήτη, καταναλώνοντας ελεύθερα τους φυσικούς πόρους».

Επιπλέον, εκπρόσωποι αυτοχθόνων πληθυσμών διοργάνωσαν «αντι-σύνοδο» στο Ρίο και εξέδωσαν διακήρυξη με την οποία χαρακτηρίζουν την πράσινη οικονομία «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και της Γης».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το περιοδικό Nature ανεφερε  ότι οι αναπτυσσόμενες χώρες διαφώνησαν με τη χρήση του όρου «πράσινη οικονομία» στο τελικό κείμενο της συνόδου εκτός αν ακολουθούνταν από τη φράση «στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης και της εξάλειψης της φτώχειας».

Με τη λήξη της Συνόδου την Παρασκευή, εκπρόσωποι των 195 χωρών που μετέχουν θα υπογράψουν μια μακροσκελή απόφαση με την οποία υπόσχονται να αντιμετωπίσουν τα περιβαλλοντικά προβλήματα αλλά και τη φτώχεια.

Περιβαλλοντικές οργανώσεις και αξιωματούχοι της ΕΕ επέκριναν το κείμενο ως απαράδεκτο συμβιβασμό που στερείται ουσίας.

Την Πέμπτη, ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν παρουσίασε σχέδιο πέντε σημείων για τη διατροφική ασφάλεια ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ακόμα, η Greenpeace ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών για την οριοθέτηση προστατευόμενης περιοχής που θα περιλαμβάνει ολόκληρη την Αρκτική και θα εμποδίζει την εξόρυξη υδρογονανθράκων.

Σύμφωνα με την οργάνωση, μεταξύ των 100 προσωπικοτήτων που ήδη υπέγραψαν το κείμενο είναι το πρώην μέλος των Beatles Πολ ΜακΚάρτνεϊ, οι ηθοποιοί Πενέλοπε Κρουζ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζουντ Λο, Τζέρεμι Άιρονς και Γιώργος Χωραφάς, ο σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρκαι οι τραγουδιστές Τομ Γιόρκ και Άνι Λένοξ

ΠΗΓΗ ΒΗΜΑ. 
read more "ΕΒΟ ΜΟΡΑΛΕΣ-Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

OI ΠΙΟ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ


Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ο καυτός ήλιος αλλά και η ασφυκτική ζέστη κυριαρχούν στα 10 πιο «καυτά» μέρη του πλανήτη.
10. Μάλι, Αφρική
perierga.gr - Τα 10 πιο "καυτά" μέρη του πλανήτη!
Η θερμοκρασία φτάνει συχνά στους 43,5 βαθμούς Κελσίου. 
9. Αριζόνα, ΗΠΑ
perierga.gr - Τα 10 πιο "καυτά" μέρη του πλανήτη!
Μία από τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και η 16η πιο πυκνοκατοικημένη στη χώρα, η Αριζόνα χαρακτηρίζεται ως «καυτή πόλη», με θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 42 βαθμούς Κελσίου. 
8. Έρημος Καλαχάρι, Νότια Αφρική
perierga.gr - Τα 10 πιο "καυτά" μέρη του πλανήτη!
Κάθε χρόνο η έρημος Καλαχάρι «χτυπά» θερμοκρασίες πάνω από 45 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι βροχοπτώσεις φτάνουν πλέον μόλις τα 3 εκατοστά ετησίως.
7. Tirat Tsvi, Ισραήλ
perierga.gr - Τα 10 πιο "καυτά" μέρη του πλανήτη!
Σε ένα από τα πιο καυτά μέρη του πλανήτη, με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 47 βαθμούς Κελσίου, βασικά χαρακτηριστικά αποτελούν το βραχώδες έδαφος και οι περίοδοι μεγάλης και αφόρητης ξηρασίας.  
6. Τυνησία, Αφρική
perierga.gr - Τα 10 πιο "καυτά" μέρη του πλανήτη!
 Ο ήλιος είναι καυτός κα οι θερμοκρασίες φτάνουν μέχρι και τους 50 βαθμούς Κελσίου σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. 
5. Dallol, Αιθιοπία
perierga.gr - Τα 10 πιο "καυτά" μέρη του πλανήτη!
Ως ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της γης, το Dallol «χτυπά» νούμερα πάνω από 53 βαθμούς Κελσίου! Σε αυτό συντελεί και η παρουσία πολλών θερμών πηγών αλλά και ενός ηφαιστείου στην περιοχή,
4. Oodnadatta, Αυστραλία
perierga.gr - Τα 10 πιο "καυτά" μέρη του πλανήτη!
Πρόκειται για την τέταρτη πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο, όπου κατοικούν περίπου 8.000 άτομα, αντιμετωπίζοντας καθημερινά θερμοκρασίες της τάξης των 55 βαθμών Κελσίου.
3. El Azizia, Λιβύη
perierga.gr - Τα 10 πιο "καυτά" μέρη του πλανήτη!
Η πόλη El Azizia είναι η πρωτεύουσα της περιοχής Jafara στη Λιβύη και απέχει μόλις 40 χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Αν και οι θερμοκρασίες είναι γενικά υψηλές σε όλη τη διάρκεια του έτους, υπάρχουν φορές που ο υδράργυρος ξεπερνά κάθε όριο, προσεγγίζοντας τους 57 βαθμούς Κελσίου
2. Έρημος Dasht-e Lut, Ιράν
perierga.gr - Τα 10 πιο "καυτά" μέρη του πλανήτη!

1. Κοιλάδα του Θανάτου, Καλιφόρνια & Νεβάδα, ΗΠΑ
perierga.gr - Τα 10 πιο "καυτά" μέρη του πλανήτη!
 Με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 75 βαθμούς Κελσίου, η Κοιλάδα του Θανάτου απλώνεται στις πολιτείες της Καλιφόρνια και της Νεβάδα και λαμβάνει επάξια το Νο1 στη λίστα. 
read more "OI ΠΙΟ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ"

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ COCA COLA


Με τίτλο «Let’s Look at the World a Little Differently»  η Coca Cola μας  προσκαλεί «να δούμε τον κόσμο λίγο καλύτερα»
Η Coca Cola ξεκίνησε μια καμπάνια στη Λατινική Αμερική παρουσιάζοντας τι καταγράφουν άλλο εκτος από εγκληματικές πράξεις μπορεί να καταγράψει μια  καμερα ασφαλείες. Τι γίνετα όταν οι σκηνές που «πιάνει» μια κάμερα αφοράι σε χαριτωμένα στιγμιότυπα της καθημερινότητας; Αυτό θέλησε να παρουσιάσει η Coca Cola, μοντάροντας πλάνα από υλικό καμερών ασφαλείας ανά τον κόσμο, καταδεικνύοντας την όμορφη πλευρά της ζωής. Γιατί οι άνθρωποι δεν εγκληματούν μόνο, γίνονται «ήρωες», βοηθούν το συνάνθρωπο αλλά κάνουν και πολλές καλές πράξεις, και μάλιστα αυθόρμητα, όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο.
read more "Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ COCA COLA"

ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Μελετώντας το σώμα σπιθαμή προς σπιθαμή διάφοροι επιστήμονες ανά τον κόσμο ανακάλυψαν σπουδαία μυστικά αλλά και απίθανα «κόλπα» που μόνο αυτό γνωρίζει, προκειμένου να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση στον οργανισμό. Επειδή, όμως, τίποτα δεν μένει κρυφό, ήρθε η ώρα να τα μάθουμε και εμείς για να το βοηθάμε πού και πού!
 Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας
Ένας έξυπνος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γαργαλητό που νιώθετε στο λαιμό σας είναι να ξύσετε το αυτί σας. «Όταν διεγείρονται τα νεύρα που υπάρχουν στο αυτί, προκαλείται μια αντανάκλαση στο λαιμό, που μπορεί να προκαλέσει σπασμούς στον μυ,» αναφέρει ο Δρ. Scott Schaffer, πρόεδρος του Κέντρου Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γκίμπσμπορο του Νιού Τζέρσεϊ. «Ο σπασμός ανακουφίζει από το γαργαλητό.»
Απαλλαγείτε από τον πόνο της βελόνας!
Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν πως εάν βήχουμε κατά τη διάρκεια μιας ένεσης, μειώνεται ο πόνος από το τσίμπημα της βελόνας. Σύμφωνα με τον Taras Usichenko, συγγραφέα μιας μελέτης πάνω σε αυτό το φαινόμενο, το κόλπο προκαλεί μια ξαφνική, προσωρινή αύξηση της πίεσης στο στήθος και στο νωτιαίο σωλήνα, αναστέλλοντας τις δομές που προκαλούν πόνο στο νωτιαίο μυελό.
Καθαρίστε τη βουλωμένη μύτη σας
Ξεχάστε τα αποσυμφορητικά μύτης. Ένας ευκολότερος, γρηγορότερος και οικονομικότερος τρόπος για να ανακουφίσετε την πίεση της ρινικής κοιλότητας είναι να τοποθετήσετε τη γλώσσα σας στον ουρανίσκο και στη συνέχεια να πιέσετε με το δάχτυλό σας ανάμεσα στα φρύδια. Αυτό επιτρέπει στην ύνιδα, το οστό που περνάει από τις ρινικές οδούς και καταλήγει στο στόμα, να πάλλεται μπρος πίσω, σύμφωνα με την Lisa DeStefano, βοηθό καθηγητού οστεοθεραπευτικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Η κίνηση χαλαρώνει τη συμφόρηση και μετά από 20 δευτερόλεπτα νιώθουμε τη μύτη μας άδεια.
 Διώξτε την καούρα χωρίς νερό!
Φοβάστε ότι το φαγητό που φάγατε θα σας προκαλέσει καούρες και δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ; «Κοιμηθείτε με το αριστερό πλευρό,» συνιστά ο Anthony A. Star, γαστρεντερολόγος και βοηθός καθηγητού στην Ιατρική Σχολή της Νέας Υόρκης. Μελέτες έδειξαν πως ασθενείς που κοιμούνται με το αριστερό τους πλευρό δεν έχουν παλινδρόμηση γαστρικών υγρών. Ο οισοφάγος και το στομάχι συνδέονται σε γωνία. Όταν κοιμόμαστε με το δεξί πλευρό, το στομάχι είναι χαμηλότερα από τον οισοφάγο, επομένως η βαρύτητα λειτουργεί υπέρ της καούρας.
Απαλλαγείτε από τον πονόδοντο χωρίς να ανοίξετε το στόμα σας
Απλά τρίψτε λίγο πάγο στην παλάμη σας, στην καμάρα που κάνει ο αντίχειρας με τον δείκτη. Μια καναδέζικη μελέτη έδειξε πως αυτή η τεχνική μειώνει τον πονόδοντο μέχρι και 50%. Οι οδοί των νεύρων στη βάση της καμπύλης διεγείρουν μια περιοχή στον εγκέφαλο που μπλοκάρει τα σήματα πόνου από το πρόσωπο και τα χέρια.
 Εξαφανίστε τα καψίματα
Αν κάψετε κατά λάθος το δάχτυλό σας πάνω στο μάτι της κουζίνας, καθαρίστε το δέρμα και πιέστε ελαφρά το σημείο που καήκατε με το μαξιλαράκι των δαχτύλων σας. Μπορεί ο πάγος που συνηθίζουμε να βάζουμε στα καψιματα να ανακουφίζει τον πόνο πιο γρήγορα, σύμφωνα με τη Δρ. DeStefano, αλλά η φυσική αυτή μέθοδος επαναφέρει το καμένο δέρμα στη φυσιολογική του θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να μη δημιουργείται φουσκάλα.
Κάντε τον κόσμο να σταματήσει να γυρνά
Μήπως ήπιατε λίγο παραπάνω και βλέπετε τα πάντα γύρω σας να γυρνάνε; Ακουμπήστε το χέρι σας σε κάτι σταθερό. Το τμήμα του αυτιού που είναι υπεύθυνο για την ισορροπία -ο θόλος του κοχλία- εγχέει ένα υγρό, που είναι της ίδιας πυκνότητας με το αίμα. «Καθώς το αλκοόλ αραιώνει το αίμα στον θόλο, ο τελευταίος αποκτά μικρότερη πυκνότητα και ανεβαίνει,» εξηγεί ο Δρ. Schaffer. Όλο αυτό μπερδεύει τον εγκέφαλο. Η αφή ενός σταθερού αντικειμένου δίνει μια δεύτερη «άποψη» στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να νιώθουμε μεγαλύτερη ισορροπία.
 Απαλλαγείτε από τις σουβλιές στα πλευρά
Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, τότε όταν τρέχετε εκπνέετε κάθε φορά που το δεξί σας πόδι πατάει στο έδαφος. Με την εκπνοή ασκείται πίεση στο συκώτι (που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά), το οποίο στη συνέχεια πιέζει το διάφραγμα και προκαλεί σουβλιές στα πλευρά. Ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό τον πόνο είναι να εκπνέετε κάθε φορά που πατάει το αριστερό πόδι στο έδαφος.
Stop στην αιμορραγία της μύτης με το δάχτυλο!
Εάν πιέσετε τη μύτη σας και σκύψετε προς τα πίσω μπορείτε να σταματήσετε την αιμορραγία στη μύτη -εάν φυσικά δεν σας πειράζει να καταπιείτε το ίδιο σας το αίμα. Ένας πιο «πολιτισμένος» τρόπος είναι να τοποθετήσετε βαμβάκι στα άνω ούλα σας -ακριβώς στο βαθούλωμα που βρίσκεται κάτω από τη μύτη- και να πιέσετε με δύναμη. «Οι περισσότερες αιμορραγίες προέρχονται από το μπροστινό μέρος του διαφράγματος, το χόνδρο που χωρίζει τη μύτη,» σημειώνει ο Peter Desmarais, ωτορινολαρυγγολόγος στο νοσοκομείο Entabeni του Ντάρμπαν, στη Νότιο Αφρική. «Ασκώντας πίεση στο συγκεκριμένο σημείο, σταματάτε την αιμορραγία.»
11. Σταματήστε το καρδιοχτύπι
Θέλετε να σταματήσετε το καρδιοχτύπι και τη νευρικότητα που νιώθετε στο πρώτο ραντεβού; Απλά φυσήξτε στον αντίχειρά σας. Το πνευμονογαστρικό νεύρο, που καθορίζει τον καρδιακό παλμό, μπορεί να ελεγχθεί μέσω της αναπνοής, όπως υποστηρίζει ο Ben Abo, γιατρός στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ. Εάν φυσήξετε στον αντίχειρά σας, ο καρδιακός παλμός θα επιστρέψει στα φυσιολογικά του επίπεδα.
«Ζεστάνετε» τον εγκέφαλό σας!
Εάν φάτε κάτι παγωμένο, πάρα πολύ γρήγορα θα παγώσει ο εγκέφαλος σας. Για να το αποφύγετε αυτό, πιέστε την επιφάνεια της γλώσσας σας στον ουρανίσκο, καλύπτοντας όσο μεγαλύτερη επιφάνεια μπορείτε. «Επειδή τα νεύρα στον ουρανίσκο παγώνουν υπερβολικά, το σώμα μας έχει την εντύπωση ότι παγώνει και ο εγκέφαλος,» υποστηρίζει ο Abo. «Σε αντιστάθμιση, υπερθερμαίνεται, προκαλώντας τον «πονοκέφαλο του παγωτού,» όπως λέγεται χαρακτηριστικά το φαινόμενο. Όσο μεγαλύτερη πίεση ασκήσουμε στον ουρανίσκο, τόσο πιο γρήγορα θα υποχωρήσει ο πονοκέφαλος».
Ξεμουδιάστε στο πι και φι!
Εάν μουδιάσει το χέρι σας ενώ κάθεστε σε περίεργη στάση, κουνήστε το κεφάλι σας πέρα δώσε και το μούδιασμα θα εξαφανιστεί σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το μουδιασμένο χέρι είναι συχνά αποτέλεσμα της συμπίεσης των νεύρων που βρίσκονται στον αυχένα. Χαλαρώνοντας τους μύες του αυχένα, απελευθερώνετε την πίεση. Τα συμπιεσμένα νεύρα, που βρίσκονται χαμηλότερα στο σώμα, ευθύνονται για το μούδιασμα στο πόδι, επομένως μην επαναπαύεστε. Σηκωθείτε και αρχίστε να περπατάτε.

 Μνήμη ελέφαντα!
«Εάν έχετε να εκφωνήσετε μια ομιλία την επόμενη μέρα ή γράφετε εξετάσεις κάντε επανάληψη πριν πέσετε για ύπνο,» υποστηρίζει η Candi Heimgartner, καθηγήτρια βιολογικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Αϊντάχο. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της μνήμης εδραιώνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου, οτιδήποτε διαβάσετε λίγο πριν κοιμηθείτε είναι πιο πιθανό να κωδικοποιηθεί ως μακροχρόνια μνήμη.
πηγή: newsbomb.gr
read more "ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


1. Wineglass Bay, Τασμανία, Αυστραλία
perierga.gr - 10 παραλίες του κόσμου... χάρμα οφθαλμών!
2. Ναυάγιο, Ελλάδα
perierga.gr - 10 παραλίες του κόσμου... χάρμα οφθαλμών!
Τ.
3. Palm Bay, Αυστραλία
perierga.gr - 10 παραλίες του κόσμου... χάρμα οφθαλμών!

4. Bay of Islands, Νέα Ζηλανδία
perierga.gr - 10 παραλίες του κόσμου... χάρμα οφθαλμών!

5. Hanauma Bay, Χαβάη, ΗΠΑ
perierga.gr - 10 παραλίες του κόσμου... χάρμα οφθαλμών!

6. Maya Bay, Ταϊλάνδη


perierga.gr - 10 παραλίες του κόσμου... χάρμα οφθαλμών!

7. Ha Long Bay, Βιετνάμ
perierga.gr - 10 παραλίες του κόσμου... χάρμα οφθαλμών!

8. Phang Nga Bay, Ταϊλάνδη
perierga.gr - 10 παραλίες του κόσμου... χάρμα οφθαλμών!

9. Hanalei Bay, Χαβάη, ΗΠΑ
perierga.gr - 10 παραλίες του κόσμου... χάρμα οφθαλμών!

10. Villefranche Bay, Γαλλία
perierga.gr - 10 παραλίες του κόσμου... χάρμα οφθαλμών!
ΠΗΓΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ
read more "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

ΔΡΟΣΕΡΗ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ
2 μπανάνες 
2 πορτοκάλια 
1 μήλο 
3 ακτινίδια 
4 πορτοκάλια (το χυμό τους) 
1 λεμόνι (το χυμό του) 
1/2 φλιτζάνι κουκουνάρι 
Λίγη ζάχαρη (προαιρετικά) 
1 φλιτζάνι λικέρ γκραν μαρνιέ (πορτοκάλι ή μανταρίνι) 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες, τα πορτοκάλια και τα ακτινίδια σε λεπτά κομμάτια, το μήλο σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη. Τέλος, περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού και των πορτοκαλιών μαζί με το γκραν μαρνιέ.
read more "ΔΡΟΣΕΡΗ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ"

MAD AWARDS- KAYTH ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ


Tην πρώτη της εμφάνιση μετά τη Eurovision έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου στη σκηνή των MAD  και έκλεψε τις εντυπώσεις. 
read more "MAD AWARDS- KAYTH ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ"

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Όταν σκύβεις, γίνονται ατυχήματα (Miley Cyrus)



Η Miley Cyrus βγήκε για ψώνια μαζί με τους προσωπικούς της υπαλλήλους και κατάφερε να γίνει για άλλη μια φορά θέαμα.

Η 19χρονη ηθοποιός-τραγουδίστρια είναι αρραβωνιασμένη με τον Liam Hemsworth και οι φήμες τη θέλουν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

Δείτε τις φωτογραφίες
Φωτογραφίες:

πηγη zougla.gr


read more "Όταν σκύβεις, γίνονται ατυχήματα (Miley Cyrus)"

Νατάσα Καλογρίδη: Στη Μύκονο για διακοπές


Η Νατάσα Καλογρίδη απολαμβάνει τη σαμπάνια της δίπλα στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει και το περιοδικό «Ok!» δημοσιεύει τις φωτογραφίες.



Οι «φυλές» της Μυκόνου δεν αφήνουν τα μικροπράγματα, όπως το Μνημόνιο, να χαλάσουν τις διακοπές τους.



Και φέτος θα φορέσουν τα πανάκριβα συνολάκια τους και θα στριμωχτούν στα στενά, για να τους δουν και να δουν και οι ίδιοι τι φοράει ο ένας, με ποιον κυκλοφορεί ο άλλος και για να διαγωνιστούν σε γκλαμουριά και χολιγουντιανή «λάμψ


πηγη zougla.gr
read more "Νατάσα Καλογρίδη: Στη Μύκονο για διακοπές"

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

KIM ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ-Η ΚΑΥΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ


Μην απορείτε γιατί κυκλοφορούν παντού γυμνές φωτογραφίες της Kim kardashian, είτε να φτιάχνει αυγά είτε να απολαμβάνει με την... όπισθεν το πρωινό της! Το κορίτσι ξέρει τι κάνει.
Μία φορά έπεσε θύμα δημοσιοποίησης των... καυτών ιδιαίτερων στιγμών της- όταν ο  πρώην σύντροφός της Ray J αποφάσισε να πουλήσει μία ιδιωτική κασέτα πορνό των δυο τους να επιδίδονται σε όλων των ειδών τις σεξουαλικές περιπτύξεις και να θησαυρίσει! Φυσικά, τίποτα από ό, τι έβγαλε ο Ray J δεν συγκρίνεται με την εκτόξευση της καριέρας της τότε reality star, στα όσα έχει κερδίσει τόσο οικονομικά όσο και σε χρήμα, η Kim, μπαίνοντας στη λίστα με τις πιο πλούσιες και ισχυρές γυναίκες του πλανήτη.
«Ευχαριστώ», είπε το κορίτσι στον πρώην της που της το έκανε αυτό και της έδειξε πώς πρέπει να συμπεριφέρεται κανείς της ζωή. «Έχω αλλάξει πολύ από τότε, πραγματικά. Παλιά ήμουν αλλού- έκανα σχέσεις μόνο με μικρότερους, δεν σκεφτόμουν το μέλλον και ζούσα για το τώρα. Δεν είχα επίγνωση του πώς λειτουργεί ο κόσμος γύρω μου και δεν είχα σε καμία περίπτωση την κρίση και το επιχειρηματικό μυαλό που έχω τώρα», εξομολογήθηκε η Kim στο  πλατό της Oprah, μαζί με την οικογένειά της και συνέχισε...
UntitledΤ
«Στενοχωρήθηκα, ήταν φρικτό αλλά δεν το πήρα κατάκαρδα. Ίσα ίσα κατάλαβα πως εφόσον ο κόσμος με γνώρισε μέσα από αυτό- δηλαδή με τον χειρότερο τρόπο- έπρεπε να δουλέψω 10 φορές περισσότερο για να κερδίσω τον σεβασμό του. Έτσι και έκανα καταφέρνοντας να γυρίσω όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα προς όφελός μου»!

Untitled_copy
Όσο για τον 72 ημερών γάμο της με τον Kris Humphries, είπε: «Ναι, έχω κάνει λάθη και πρέπει να ζήσω με τις επιλογές μου. Δεν θα κάθομαι να κολλάω στο παρελθόν!»
Και τέλος για τον Kanye«Όπως η Kourtney είχε 'επιφοίτηση' (ναι έτσι είπε!) όταν έγινε μάνα, εγώ είχα 'επιφοίτηση' μία φορά όταν βγήκε το βίντεο στη φόρα και μία όταν χώρισα. Είμαι πολύ καλά. Πολύ συνειδητοποιημένη. Κάνω πλέον παρέα με άτομα μεγαλύτερά μου μέχρι και 30 χρόνια και κερδίζω πολλά από αυτούς. Χαίρομαι που για πρώτη φορά είμαι με κάποιον 2 χρόνια μεγαλύτερό μου και όχι 5 χρόνια μικρότερο»!
ΠΗΓΗ QUEEN.GR
read more "KIM ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ-Η ΚΑΥΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ"

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ


Ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης είναι ο πρόεδρος του κόμματος που κατάφερε να πάρει μια ψήφο στις εκλογές Οι παρουσιαστές τον έβγαλαν τηλεφωνικά στοεξήγησε γατί πιστεύει ότι δεν πήρε ψήφους ενώ κάποια στιγμή τα έβαλε με τους παρουσιαστές γιατί θεώρησε ότι τον ειρωνεύονται. «Είστε βλάκες», τους είπε και εκείνοι χιουμοριστικά απάντησαν στον χαριτωμένο 83άχρονο. «Κι εμείς το λέμε ότι είμαστε βλάκες!» είπε οΓιώργος Οικονομέας στο κλείσιμο τον χαιρέτησαν λέγοντας: «Εμείς τα μπινελίκια τα ευχαριστηθήκαμε».
ΠΗΓΗ GOSSIP-TV
read more "Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ"

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΤΟYAZ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ






Το τατουάζ αποτελεί για κάποιους τρόπο ζωής, ενώ για άλλους είναι  μόδα της εποχής.  Οι άνθρωποι διακοσμούν μόνιμα το δέρμα τους εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Τα τατουάζ μπορεί να δηλώνουν μια προσωπική ιστορία ή απολύτως τίποτα, αλλά παρ' όλα αυτά η παρουσία τους στο σώμα είναι μόνιμη. Γι’ αυτό το σημείο που θα επιλέξει κάποιος για να «χτυπήσει» το δικό του σχέδιο πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά, αφου από την επιλογή του αυτή θα φανούν ξεκάθαρα προς τα έξω άγνωστα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να ρίξετε μια ματιά στις «τοποθεσίες» των τατουάζ στο σώμα, για να ξέρετε πού θα «χτυπήσετε» την επόμενη φορά και -το σημαντικότερο- για να γνωρίζετε ότι τα τατουάζ «μιλάνε» για εσάς…


ΠΗΓΗ ZOUGLA
read more "ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΤΟYAZ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ"