PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

TA SEXI MONTELA THS DEKAETIAS



Θα ξεκινήσω με 2 γυναίκες που ξεκίνησαν την πορεία τους λίγο πριν τη δύση των 00s αλλά η ιστορία τώρα τις ανταμείβει. Οι υπόλοιπες είναι ξεκάθαρα κορίτσια των 10s. Κι ας είχαν ξεκινήσει το modeling νωρίτερα.

Δήμητρα Αλεξανδράκη


Αν η Τζούλια ήταν η μεγάλη αδικημένη των καλλιστείων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν η μεγάλη αδικημένη του Next Top Model. Οκ, μπορεί να μην άξιζε την πρωτιά αλλά αφού έκανε μια βόλτα από κάθε ανδρικό περιοδικό που βρήκε μπροστά της, απέδειξε ότι το σώμα της αξίζει μια θέση στις πασαρέλες και τα editorial μόδας Ελλάδας και εξωτερικού. Εξού και τα συχνά της ταξίδια abroad.

Σύλβια Παπαδάκη


Το έχω ξαναπεί ότι μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κορίτσια του ελληνικού modeling και μάλιστα με το πιο όμορφο σώμα και φυσικό στήθος που μπορεί να έχει αναδείξει αυτή η δεκαετία. Τον τελευταίο χρόνο πέρασε αρκετό καιρό δουλεύοντας στην Νέα Υόρκη, γεγονός που αποδεικνύει τις δυνατότητές της πέρα από τα στενά όρια της χώρας μας.

Ηρώ Λεγάκη


Η νικήτρια των περσινών Playmate έχει σώμα βραζιλιάνας όπως μας έλεγε και ο Κώστας Τσίτσας, διευθυντής του Playboy, πριν λίγους μήνες. Μόνο που η ίδια έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να περιορίζει τις εμφανίσεις της σε club και εκδηλώσεις. Κρίμα γιατί μιλάμε για ένα σώμα με τεράστιες δυνατότητες.

Νατάσα Λυμπερίδου


Την ξεχωρίσαμε στα Playmate του 2010 και αμέσως κέρδισε μια θέση στις σελίδες των ανδρικών περιοδικών. Το πληθωρικό της σώμα ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσε ένα περιοδικό από μία Ελληνίδα sex symbol. Η ίδια βέβαια προτιμά να μην προκαλεί και να συνεχίζει τις σπουδές και τη δουλειά της.

Κατερίνα Σκουρλή


Η χαρά της ζωής. Αυτό είναι η Κατερίνα Σκουρλή και το καταλαβαίνει όποιος την γνωρίσει από κοντά. Ένα πολύ νεανικό σώμα που δίκαια κέρδισε ένα εξώφυλλο στο MAX και μία φωτογράφηση στο Nitro μερικούς μήνες μετά. Οι φήμες ότι σκεφτόταν να πήγαινε στο σπίτι του Playboy; Αληθινές, μόνο και μόνο επειδή είναι το ιδανικό fun girl για να βρεθεί στο L.A. και να αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας.

Βάσω Βιλλέγας


Μεγάλη αδικημένη των περσινών Playmate, κυρίως γιατί επέλεξε πολύ αργά να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Βλέπεις οι σχέσεις με ποδοσφαιριστές και οι συνεχιζόμενες προβολές στα κουτσομπολίστικα, “έκαψαν” το άστρο της Βιλλέγας. Δεν της στέρησαν όμως ένα εξώφυλλο στο Playboy.

Ανδρεανή Τσάφου


Ψηλή και πολύ εντυπωσιακή, η Ανδρεανή μού θύμιζε πάντα τη Χρύσα Δρακάκη σε μελαχρινό. Κυρίως λόγω σωματοδομής. Σχετικά low profile, δεν κατάφερε και αυτή να αναδειχθεί γιατί έπεσε πάνω στην παρακμή των περιοδικών, ακριβώς εκείνη την περίοδο που ο μάνατζέρ της δεν προλάβαινε να σηκώνει το τηλέφωνο για να δεχτεί προτάσεις.

Σεράινα Καζαμία


Μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα. Έτυχε να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό και όπως ήταν επόμενο ξεχώρισε εύκολα από τις υπόλοιπες. Αν δεν ξένιζε λίγο το όνομά της (παρότι μισή Ελληνίδα) θα είχε βγει πρώτη από τον πρώτο γύρο των δοκιμαστικών. Σπάνιο φαινόμενο ένα πραγματικό μοντέλο να έχει ένα τόσο όμορφο πρόσωπο.

Άννα Πρέλεβιτς


Θα την θυμόμαστε ενδεχομένως ως την τελευταία πραγματική νικήτρια του τίτλου της Σταρ Ελλάς, μιας και τα επόμενα έγιναν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ευτυχώς για την Άννα, είχε την όρεξη και τη διάθεση να ασχοληθεί με την τηλεόραση και γι' αυτό την βλέπουμε καθημερινά στο MAD TV.

Ειρήνη Κεβεζέ


Θεωρώ ότι είναι από τις πολύ διαφορετικές φάτσες που έχει αναδείξει η “μοντελική” επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια. Ακόμα κι αν η ίδια προτιμά να προβάλλεται ως DJ και να κάνει εμφανίσεις σε club και bar αλλά ευτυχώς πρόλαβε να μας χαρίσει μία φωτογράφηση και ένα εξώφυλλο στο Playboy.

Ιωάννα Ντέντη


Φεύγοντας από το Next Top Model δεν είχε και τις καλύτερες συστάσεις. Κάποιοι βέβαια ήταν σίγουροι ότι θα τα καταφέρει. Σε πείσμα των υπολοίπων, η Ιωάννα όχι μόνο κατάφερε να εδραιωθεί ως μοντέλο αλλά να κερδίσει και μερικές πολύ καλές δουλειές στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ελευθερία Μητροπούλου


Ένα πυροτέχνημα που έσκασε και χάθηκε. Την παρακολουθούσα αρκετά χρόνια τώρα μέσω facebook. Κι αναρωτιόμουν πώς γίνεται να αγαπά τόσο πολύ την προβολή αλλά να μην θέλει να βγει στα ανδρικά περιοδικά. Μέχρι που το Playboy κατάφερε να την γδύσει προς τέρψιν υμών των υπολοίπων.

Άννα Διαμαντοπούλου


Άλλη μία κοπέλα που έλαμψε στα social media, έπαιξε λίγο στα κουτσομπολίστικα αλλά ποτέ δεν αφέθηκε στα ανδρικά περιοδικά και τις φωτογραφήσεις. Σε μια περίοδο που ήταν ήδη δύσκολη, η Άννα το έπαιξε ακόμα πιο δύσκολη κι εμείς απομείναμε να κοιτάμε τις φωτογραφίες της στο facebook.

Ανδρομάχη Ξένου


Μια πολύ όμορφη γυναίκα που έμεινε στην αφάνεια. Φταίνε οι manager, φταίει η κρίση; Το θέμα είναι ότι αυτό το πρόσωπο πριν από μερικά χρόνια θα το κυνηγούσαν οι πάντες. Και τώρα πασχίζουμε να την δούμε σε καμιά επίδειξη εσωρούχων ή κάποια κουαρτέτα μοντέλων που εμφανίζονται σε club της πόλης.

Ήρα Μελλή


Τίμιο κορίτσι, από εκείνα που θα στήριζαν μέχρι τελευταίας ρανίδος του ιδρώτα της τα ελληνικά περιοδικά. Είχε όλες τις καλές προθέσεις να φωτογραφηθεί, να συμμετέχει, να αναδειχθεί και να δώσει το φιλί της ζωής στη βιομηχανία.

PHGH ONEMAN
read more "TA SEXI MONTELA THS DEKAETIAS"

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤAΝ ΚΑΝΕΙΣ CHAT

\

- 4EVER: Για πάντα (For Ever) Γενικά το "4» εξυπηρετεί ως "For"

- ASAP: Όσο πιο γρήγορα γίνεται! (As Soon As Possible)

AFK: Παραπλήσιο του BRB-Δεν βρίσκομαι στο pc (Away From Keyboard)

BB: Αντίο (Bye Bye)

ΒRΒ: Επιστρέφω σε λίγο (Be Right Back)

ΒTW: Μιας και το έφερε η κουβέντα (By The Way)

CMI: Επιθυμώ να συμμετάσχω, να με υπολογίσεις! (Count Me In)

CMO: Δεν επιθυμώ να συμμετέχω, μη με υπολογίζεις! (Count Me Out)

CU / CYA: Τα λέμε (See you) Γενικά το "C" εξυπηρετεί ως "See"

DIY: Kάντο μόνος σου (Do It Yourself)

DL: Σύνδεσμος-link που δεν λειτουργεί (Dead Link)

DC: Όταν κάποιος έχει αποσυνδεθεί, πχ από παιχνίδι που παίζεται online (DisConnected)

 - GG: Μπράβο, κάναμε καλό παιχνίδι (Good Game)

GTP: Μάπα - χάλια 



-LOL Πολύ γέλιο

NC: Καλώς, καλά, ωραία (από τη λέξη NiCe)

N00B: Αρχάριος (από τη λέξη Newbie)

OMG: Πωπω Θεε μου! (Οh My God)



-Pls σε παρακαλ

 - PM: Προσωπικό Μήνυμα (Private Message)

 - ROTFL: Κυλιέμαι στο πάτωμα από τα γέλια (Rolling On The Floor Laughing)

RTFM: Διάβασε το άτιμο το εγχειρίδιο (Read The Fucking Manual)

SKS: Μας έπρηξες, σταμάτα

ΤHX: Eυχαριστώ

ΤLM: Τα λέμε

ΤΥ: Σ' ευχαριστώ (Thank You)

U2: Κι εσύ επίσης (You Too)

UL: Άτυχος (UnLucky)

URL: H ονομασία μιας διεύθυνσης πχ http://www.coolweb.gr

VS: Eναντίον (VerSus) πχ Τom VS Jerry, Desktop PC VS Laptop

W8: Περίμενε (Wait)

WTF: Τι στο καλό συνέβη?! (What The F*ck)

 - XP ή EXP: Απόκτηση εμπειρίας πάνω σε κάτι (ΕXPerience)


read more "ΟΙ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤAΝ ΚΑΝΕΙΣ CHAT"

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

read more "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΝΟΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ


Συχνά οι καταναλωτες παραπονιούνται ο ότι οι σημερινές ντομάτες δεν είναι όπως παλιά και ότι είναι ανοστες. 
Αμερικανοί ερευνητές έψαξαν και βρήκαν την άκρη, ένοχη είναι η προσπάθεια των καλλιεργητών να παρουσιάσουν ελκυστικούς καρπούς στα ράφια των καταστημάτων. Οι «εμφανίσιμες» ποικιλίες που προτιμούν να καλλιεργούν φέρουν μετάλλαξη σε ένα βασικό γονίδιο που δίνει στη ντομάτα τη γλυκιά της γεύση.
Για να είναι μια ντομάτα ελκυστική  στον καταναλωτή πρέπει να φαίνεται ζουμερή και κατακόκκινη. Όμως στις περισσότερες ποικιλίες ντομάτας  το αρχικό ανοιχτοπράσινο χρώμα μετατρέπεται καθώς ωριμάζουν σε κόκκινο κατά τόπους γεγονός που δημιουργεί διχρωμίες.
Αυτό έκανε τους παραγωγούς ν να προτιμούν να καλλιεργούν ποικιλίες που έχουν από την αρχή ομοιόμορφο πράσινο χρώμα, καθώς αυτές έχουν την τάση, ωριμάζοντας, να κοκκινίζουν εξίσου ομοιόμορφα – και άρα να φαίνονται πιο λαχταριστές στον καταναλωτή.
Εδώ όμως ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα, αφού οι ποικιλίες αυτές τείνουν επίσης – όπως αποδεικνύεται πλέον και επιστημονικά – να είναι λιγότερο νόστιμες. Η αιτία αποκαλύπτεται από μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Science».
Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Ντέιβις με επικεφαλής την Αν Πάουελ αποφάσισαν να ελέγξουν το γονιδιακό υπόβαθρο της διαδικασίας ωρίμανσης της ντομάτας. Ανακάλυψαν ότι στην καρδιά αυτού του μηχανισμού βρίσκεται ένα γονίδιο το οποίο κωδικοποιεί για μια πρωτεΐνη που ονομάζεται GLK2. Η GLK2 αυξάνει τη φωτοσυνθετική ικανότητα του καρπού ενισχύοντας παράλληλα την παραγωγή σακχάρων και πρωτεϊνών.
(Πηγή ΒΗΜΑ)
read more "ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΝΟΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ"

ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 1970 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ

read more "ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 1970 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ"