PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

TO XAMOΓΕΛΟ TOY KAΡΧΑΡIA


 

Το  συγκεκριμένο είδος  καρχαρία μπορεί να ξεγελάσει ακόμα και τον πιο «υποψιασμένο» δύτη, καθώς μοιάζει να χαμογελά.

Τα «σαγόνια» του δεν μοιάζουν και τόσο θανατηφόρα όσοι του λευκού καρχαρία, αλλά να ξέρετε πως μόνο η όψη διαφέρει. Ο συγκεκριμένος καρχαρίας που ζει στα παγωμένα νερά της Γροιλανδίας, αλλά και στη Βόρειο Αμερική μπορεί να επιβιώσει σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες.

Ο δύτης
Doug Perrine
που βούτηξε στα νερά του ποταμού Σεντ Λόρενς στη Β. Αμερική, προκειμένου να απαθανατίσει το συγκεκριμένο είδος καρχαρία είναι το λιγότερο τολμηρός…
read more "TO XAMOΓΕΛΟ TOY KAΡΧΑΡIA"

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ



Άγριο έγκλημα διεπράχθη στην Καστοριά, με θύμα μια 22χρονη κοπέλα. Το θύμα έφερε τουλάχιστον δέκα χτυπήματα στην καρδιά από μαχαίρι και ένα τραύμα στο λαιμό, το οποίο είχε προκληθεί από κατσαβίδι.

Ο φερόμενος ως δράστης δύο ώρες πριν διαπράξει το στυγερό έγκλημα είχε γράψει στην σελίδα του στο
Facebook: «Εγώ σε αγαπούσα πάρα πολύ, θα σε ακολουθήσω».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, το έγκλημα έγινε μέσα στο αυτοκίνητο του και αμέσως μετά ο δράστης έριξε το πτώμα της άτυχης κοπέλας στην λίμνη, όπου υπήρχαν ακόμα καρφωμένα το κατσαβίδι και το μαχαίρι.

Σε έγκλημα πάθους αποδίδεται η στυγνή δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά. Δράστης φέρεται να είναι ο 35χρονος φίλος της, ο οποίος τη σκότωσε ύστερα από τσακωμό.


Ο 35χρονος κατάφερε χτυπήματα στην κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της στη λίμνη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο εν λόγω άνδρας, λόγω της αναταραχής έχασε τον έλεγχο του αμαξιού του και προσέκρουσε σε κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Κιλκίς, φρουρούμενος.

Ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ ήταν εκείνος που υπέδειξε στην Αστυνομία το σημείο όπου βρισκόταν η σορός της άτυχης κοπέλας.
 

Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης δημοσιεύουν ανάρτηση από το
Facebook
, η οποία φέρεται να έχει γραφτεί από το δράστη. Στο μήνυμα γράφει μεταξύ άλλων: «Λυπάμαι… αυτό που έγινε τώρα δεν αλλάζει. Καλό ταξίδι και έρχομαι κι εγώ μαζί σου. Άλλωστε εδώ και ένα χρόνο ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του».
ΠΗΓΗ ZOUGLA.GR
read more "ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ"

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Wham! - Last Christmas

read more "Wham! - Last Christmas"

ΕΞΤΡΙΜ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

read more "ΕΞΤΡΙΜ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ"

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

O πίθηκος «Ελβις Πρίσλεϊ» και η ψυχεδελική σαύρα

O πίθηκος «Ελβις Πρίσλεϊ» και η ψυχεδελική σαύρα

Συνεχίζεται η εξερεύνηση των περιοχών από όπου περνά ο μεγάλος ποταμός Μεκόνγκ στην Νοτιοανατολική Ασία και εντοπίζονται εκεί συνεχώς άγνωστα μέχρι σήμερα είδη χλωρίδας και πανίδας. Η WWF ανακοίνωσε τον εντοπισμό ορισμένων ιδιαίτερα εντυπωσιακών ζώων ανάμεσα στα οποία ένας πίθηκος που μοιάζει με τον... Έλβις Πρίσλει και μια «ψυχεδελική» σαύρα.

Τα νέα ευρήματα

Ο ποταμός Μεκόνγκ βρέχει μεγάλο τμήμα της Νοτιοανατολικής Ασίας, από το βορρά έως το νότο και από την κινεζική περιοχή Γιουνάν έως το Βιετνάμ μέσω του Λάος, της Μιανμάρ, της Καμπότζης, της Ταϊλάνδης. Διαπερνά παρθένα δάση τα οποία την τελευταία δεκαετία έχουν γίνει αντικείμενο οργανωμένων ερευνητικών αποστολών οι οποίες αποκαλύπτουν κάθε φορά πολλά νέα είδη ζώων, ψαριών, πτηνών και φυτών.

Η τελευταία αποστολή που έγινε πέρυσι εντόπισε, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή η WWF, περισσότερα από 200 άγνωστα είδη. Το πιο ενδιαφέρον εύρημα είναι ο «Snubby», ένας πίθηκος με κόμμωση που παραπέμπει στον Ελβις Πρίσλει. Ο πίθηκος Rhinopithecus strykeri, εντοπίστηκε σε μια ορεινή περιοχή της Μιανμάρ και ονομάστηκε «Snubby» εξαιτίας της κοντόχοντρης, πλακουτσωτής μύτης του η αγγλική λέξη για την οποία είναι snub.
Εντοπίστηκαν επίσης δύο σαύρες με πολύ ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Η μια είναι πολύχρωμη και για αυτό χαρακτηρίστηκε «ψυχεδελική» ενώ η άλλη ανήκει σε ένα είδος που διαθέτει μόνο θηλυκά τα οποία αναπαράγονται μέσω κλωνοποίησης.

H φύση «έβαψε» την Cnemaspis psychedelica με ψυχεδελικά χρώματα


Η Leiolepis ngovantri αναπαράγεται μέσω κλωνοποίησης
ΠΗΓΗ ΒΗΜΑ
read more "O πίθηκος «Ελβις Πρίσλεϊ» και η ψυχεδελική σαύρα"

Φευγαλέο ίχνος του μποζονίου Χιγκς


Ενα «φευγαλέo ίχνος» του μποζονίου Χιγκς ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν οι επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη. Προς το παρόν οι αρμόδιοι εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, μιλώντας απλώς για ενδείξεις και παραπέμπουν για πιο χειροπιαστά αποτελέσματα στη λεπτομερέστερη ανάλυση που θα ολοκληρωθεί το 2012.
Σύμπτωση στα δυο πειράματα
Το γεγονός ότι το «είδωλο» του σωματιδίου του Θεού εμφανίζεται περίπου στην ίδια μάζα και στα δυο ξεχωριστά πειράματα που διεξάγονται για την αναζήτησή του στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) θεωρείται ωστόσο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.
Για την ακρίβεια, πριν από την επίσημη ανακοίνωση της ανάλυσης των συγκεντρωτικών πειραματικών δεδομένων και ενώ οι φημολογίες οργίαζαν, κάποιοι ειδικοί έλεγαν ότι μια σύμπτωση των αποτελεσμάτων στα πειράματα Atlas και CMS, ακόμη και αν ήταν ασαφής, θα ήταν αρκετή για να «βάλει τους επιστήμονες στον πειρασμό να ανοίξουν σαμπάνιες» .
Αυτό βεβαίως μόνο μεταξύ τους και κεκλεισμένων των θυρών, γιατί επισήμως αυτή τη στιγμή κανείς δεν τολμά να μιλήσει για οριστική ανακάλυψη. Η σημερινή εικόνα άλλωστε μπορεί πάντοτε να ανατραπεί από την περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων που θα συνεχιστεί το επόμενο έτος.
Ασαφές πλεόνασμα
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση τόσο το Atlas όσο και το CMS «είδαν» ένα πλεόνασμα αλληλεπιδράσεων περίπου στην ίδια μάζα. Συγκεκριμένα το πρώτο εντόπισε το πλεόνασμα στα 126 γιγαηλεκτροβόλτ (GeV) και το δεύτερο στα 124 γιγαηλεκτροβόλτ. Είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοια σύμπτωση στα δυο πειράματα και το γεγονός θεωρείται σημαντικό.
Τίποτε ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η εικόνα αυτή να είναι απατηλή, γι’ αυτό και οι υπεύθυνοι εμφανίζονται επιφυλακτικοί. «Το πλεόνασμα μπορεί να οφείλεται σε κάποια διακύμανση, μπορεί όμως να είναι και κάτι πιο ενδιαφέρον. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτε σε αυτό το στάδιο» δήλωσε η Φαμπιόλα Τζανότι, εκπρόσωπος του πειράματος Atlas.
Από την πλευρά του ο Γκουίντο Τονέλι, εκπρόσωπος του πειράματος CMS, τόνισε: «Το πλεόνασμα είναι περισσότερο συμβατό με ένα Χιγκς του Καθιερωμένου Μοντέλου σε μάζες από τα 124 GeV και κάτω αλλά η στατιστική σημασία δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να καταλήξουμε σε κάτι οριστικό. Με τα σημερινά δεδομένα αυτό που βλέπουμε ταιριάζει είτε με μια διακύμανση υποβάθρου είτε με την παρουσία του μποζονίου».
Το σωματίδιο φάντασμα
Το μποζόνιο Χιγκς, γνωστό και ως σωματίδιο-φάντασμα, είναι σύμφωνα με τη θεωρία εξαιρετικά βραχύβιο και υφίσταται πολύ γρήγορα μεταπτώσεις μετατρεπόμενο σε άλλα, σταθερότερα σωματίδια. Ο εντοπισμός του είναι αδύνατος με τα σημερινά μέσα, γι’ αυτό και οι ερευνητές το αναζητούν μέσω των αλληλεπιδράσεων που προκαλεί η παρουσία του.
Τα προηγούμενα πειράματα που είχαν γίνει στον Μεγάλο Επιταχυντή Hλεκτρονίων-Ποζιτρονίων (LEP), τον πρόδρομο του LHC, είχαν αποκλείσει την ύπαρξη του Χιγκς στις μάζες ως και τα 114 GeV. Ο LHC κατασκευάστηκε ακριβώς για να το αναζητήσει σε μεγαλύτερες μάζες.
Η επιφυλακτικότητα των ερευνητών στη σημερινή ανακοίνωση οφείλεται στο γεγονός ότι το πλεόνασμα αλληλεπιδράσεων παρατηρήθηκε μόνο σε μερικές από τις δισεκατομμύρια συγκρούσεις ατόμων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των δυο πειραμάτων.
Περιθώριο στατιστικού σφάλματος
Επίσης το επίπεδο στατιστικής βεβαιότητάς τους δεν ξεπερνά τα δυο σίγμα. Τυπικά, για να μπορεί να κατοχυρωθεί μια ανακάλυψη θα πρέπει να έχει τουλάχιστον επίπεδο βεβαιότητας πέντε σίγμα, το οποίο σημαίνει ότι οι πιθανότητες να οφείλεται σε στατιστικό σφάλμα είναι λιγότερες από μια στο εκατομμύριο.
Ουσιαστικά δηλαδή η επιστημονική κοινότητα βρίσκεται και πάλι σε αναμονή των αποτελεσμάτων των επόμενων αναλύσεων, τα οποία θα ανακοινωθούν το 2012. Εως τότε όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και δεν αποκλείεται οι αισιόδοξες προβλέψεις να ανατραπούν.
«Τα σήματα αυτού του είδους έρχονται και φεύγουν» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του CERN Ρολφ-Ντίτερ Χόιερ μιλώντας στο BBC. «Αν και υπάρχει αντιστοιχία ανάμεσα στα δυο πειράματα χρειαζόμαστε πιο χειροπιαστά νούμερα».
Ο εντοπισμός του «σωματιδίου του Θεού», όπως το αποκαλούν, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς αποτελεί τη βάση του Καθιερωμένου Μοντέλου της σωματιδιακής Φυσικής και της σημερινής κατανόησής μας για τη δημιουργία του Σύμπα
read more "Φευγαλέο ίχνος του μποζονίου Χιγκς"

Λευκό ουράνιο τόξο στον β.πολο

Λευκό ουράνιο τόξο
Ένα σπάνιο φαινόμενο κατέγραψε με τη φωτογραφική 
του μηχανή ένας ερασιτέχνης φωτογράφος. O Σαμ Ντόμπσον 
φωτογράφισε ένα λευκό ουράνιο τόξο που εμφανίσθηκε στον αρκτικό ουρανό.
 Ο Ντόμπσον που ζει στη Ρωσία δεν είναι επαγγελματίας φωτογράφος αλλά 
έχει χόμπι τη φωτογράφιση εντυπωσιακών ή περίεργων τοπίων και φυσικών
 φαινομένων. Ο Ντόμπσον ταξίδεψε με μια αποστολή στον Βόρειο Πόλο και πρόλαβε να κάνει κλικ στο λευκό ουράνιο τόξο που έκανε ξαφνικά την εμφάνιση του. 

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, στην πραγματικότητα δεν έχουμε να κάνουμε με ένα 

(μονόχρωμο) ουράνιο τόξο αλλά με ένα παρεμφέρες φαινόμενο που ονομάζεται «ομιχλώδες τόξο». Το ομιχλώδες τόξο, όπως μαρτυρεί και το όνομα του, εμφανίζεται σε συνθήκες ομίχλης και όχι βροχής όπως το ουράνιο τόξο. Οι μικροσκοπικές σταγόνες νερού που προκαλούν την ομίχλη, μικρότερες από 0,05 χιλιοστά, δεν επιτρέπουν την «παραγωγή» πολλών χρωμάτων και έτσι το τόξο που δημιουργείται έχει μόνο ένα χρώμα, το λευκό. 
ΠΗΓΗ ΒΗΜΑ
read more "Λευκό ουράνιο τόξο στον β.πολο"

Μακελειό στη Λιέγη με τέσσερις νεκρούς και 75 τραυματίες

Τον θάνατο σκόρπισε 33χρονος σε κεντρική πλατεία στη Λιέγη στο Βέλγιο, όταν έριξε χειροβομβίδες στη στάση λεωφορείων της πλατείας πριν αρχίσει να πυροβολεί στα τυφλά σε υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και δύο έφηβοι, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 75.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται ένας 15χρονος και μία 17χρονη. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης πως ένα δίχρονο κοριτσάκι κρατιέται μετά βίας στη ζωή ενώ αρκετοί άλλοι από τους δεκάδες τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Reuters, ο άνδρας εμφανίστηκε στην πλατεία Σαν Λαμπέρ και ανέβηκε σε εξέδρα που είχε στηθεί, από όπου πέταξε τρεις χειροβομβίδες σε στάση λεωφορείου. Επειτα, άνοιξε πυρ στο πλήθος πριν βάλει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Η Αστυνομία ταυτοποίησε τον δράση ως τον 33χρονο Νορντίν Αμρανί, κάτοικο της πόλης, που είχε ποινικό μητρώο και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για εγκλήματα που αφορούν οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 


Τα κίνητρά του δράστη, ο οποίος θα έπρεπε την ίδια ημέρα να παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα, δεν έχουν γίνει ακόμη ξεκάθαρα αλλά η βελγική αστυνομία δεν έχει προς το παρόν ενδείξεις πως πρόκειται για τρομοκρατική πράξη.

Στην πλατεία, όπου έχει στηθεί και μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά, βρίσκονται και τα δικαστήρια της Λιέγης.

Μετά τον πανικό που ξέσπασε, ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό γύρω από την πλατεία καθώς υπήρχαν υποψίες πως ο δράστης είχε συνεργό που είχε καταφύγει σε κοντινό κτίριο. Οι υποψίες αποδείχτηκαν τελικά αβάσιμες.

Tον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο πρωθυπουργός του Βελγίου Ελιο ντι Ρούπο και το βασιλικό ζεύγος της χώρας ανακοίνωσε πως σκοπεύει να επισκεφτεί την περιοχή. Ο πρόεδρος της ΕΕ Χερμάν Βαν Ρομπάι, Βέλγος ο ίδιος, εξέφρασε τα συλληπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.
read more "Μακελειό στη Λιέγη με τέσσερις νεκρούς και 75 τραυματίες"

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΘΙΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ




Σε κάθε χώρα του κόσμου οι παραδόσεις και τα έθιμα είναι βασικό συστατικό του κάθε λαού για την συνέχιση της ιστορίας του, που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.

Εδώ θα δούμε  τις πιο παράξενες παραδόσεις που υπάρχουν στον κόσμο. Μερικές από αυτές τείνουν να εξαφανιστούν, άλλες όμως συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.



01 – Ημέρα της Χήνας – Ισπανία


Η Ημέρα της χήνας, ή Antzar Eguna, είναι μια ισπανική παράδοση κατά την οποία μία λαδωμένη χήνα κρέμεται  πάνω από το νερό και νέοι άνδρες πηδούν  από τις βάρκες και προσπαθούν να πιαστούν από το κεφάλι της χήνας. Ο ανταγωνισμός αυτός χρησιμεύει ως ένας τρόπος για τους νεαρούς άνδρες για να αποδείξουν την δύναμη τους.

Οι νικητές έπαιρναν και την χήνα σαν δώρο και έπρεπε να την φροντίζουν.
Πλέον αυτή η παράδοση γίνεται μόνο στο Φεστιβάλ Antolin στο Lekeitio της Ισπανίας, αλλά όχι με ζωντανές χήνες πιά!




02– Φαγοπότι μαϊμούδων – Ταϊλάνδη


Το Monkey Buffet Festival γίνεται κάθε χρόνο στην Ταϊλάνδη. Σε αυτό καλούνται 2.000 μαϊμούδες για να φάνε φρούτα και λαχανικά από τους πάγκους που υπάρχουν στην πλατεία, προς τιμή των Θεών τους.

Πάνω από 3.000 κιλά καταναλώνονται από τις μαϊμούδες στην περιοχή Lopburi, κοντά στην Bangkok






03 – Ντοματοπόλεμος – Ισπανία


Η La Tomatina είναι ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται στην πόλη της Βαλένθια Buñol, στην οποία οι συμμετέχοντες ρίχνουν ντομάτες ο ένας στον άλλο.

Η εκδήλωση αυτή έχει γίνει ένα από τα κυριότερα φεστιβάλ τους καλοκαιρινούς μήνες στην Ισπανία με χιλιάδες ανθρώπους να συρρέουν σε αυτή τη μικρή πόλη της Βαλένθια για αυτό το χαοτικό αγώνα.


07 – Απαγόρευση χρήσης τουαλέτας –Ινδονησία


Οι Tidong είναι μια ομάδα ανθρώπων από το βόρειο Βόρνεο της Ινδονησίας με ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο έθιμο γάμου. Για 3 μέρες και 3 νύχτες μετά το γάμο, η νύφη και ο γαμπρός απαγορεύεται να κάνουν χρήση της τουαλέτας.
Με αυτό το έθιμο πιστεύουν ότι ο γάμος θα είναι μακρύς, χαρούμενος και γόνιμος.
Για να επιτευχθεί αυτό το έθιμο οι νεόνυμφοι μπορούν να τρώνε και να πίνουν σε πολύ μικρές ποσότητες και παρακολουθούνται στενά από τα μέλη της οικογένειας.


04 – Gurning - Αγγλία



Το "gurn" είναι μια στρεβλή έκφραση του προσώπου, και στην αγγλική αγροτική παράδοση γιορτάζονται αυτές οι αστείες γκριμάτσες από το 1267. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Gurning Egremont, στην Αγγλία, οι ανταγωνιστές φορούν ένα περιλαίμιο αλόγου και θα προσπαθήσουν να κάνουν το πιο γελοίο πρόσωπο.
Αν και αυτή η παράδοση ακούγεται ανόητη, μερικοί, όπως ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Peter Jackman, το παίρνει πολύ σοβαρά υπόψη.

.


05  Περιλούσιμο νύφης – Σκωτία



Οι νύφες της Σκωτίας, πριν τον γάμο τους θα πρέπει να περάσουν ένα όχι και τόσο καλό τελετουργικό έθιμο.
Φίλοι της νύφης πρέπει να την περιλούσουν με αυγά, χαλασμένο γάλα και φτερά και με αυτά θα πρέπει να κάνει τον γύρο της πόλης.
Ο σκοπός αυτού του εθίμου είναι η προετοιμασία της νύφης για τον γάμο, γιατί μετά από αυτό πιστεύουν ότι θα μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στον γάμο της, αφού πέρασε αυτή την δοκιμασία.


7 – Σπασίματα γυαλικών - Γερμανία


Το Polterabend είναι μια γερμανική παράδοση πριν το γάμο όπου οι φίλοι και η οικογένεια των νεόνυμφων, κάνουν μια ομάδα.
Παρόλο που ίσως να μην φαίνεται παράξενο, αυτή η ομάδα θα πρέπει να σπάσει πιάτα, γλάστρες, πλακάκια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σπάσει, εκτός από γυαλιά και καθρέπτες.

Τα σπασμένα πρέπει να τα μαζέψει η νύφη και ο γαμπρός, ως συμβολισμός της συντροφικότητας και της συνεργασίας μεταξύ τους στην
κοινή ζωή τους.
read more "ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΘΙΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΓΥΜΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Αυτό είναι το σύνθημα της επικεφαλής του Κόμματος της Ευχαρίστησης (Party du Plaisir) στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του 2012 στη Γαλλία, Σίντυ Λι η οποία έχει επιλέξει αν μη τι άλλο μία πρωτότυπη καμπάνια.

Όταν το 2007 ανακοίνωσε την ίδρυσή του κόμματός της τόνισε ότι πρεσβεύει τον «ηδονισμό» και «την απόλυτη ευχαρίστηση του ατόμου».

Την Τρίτη, λοιπόν, βγήκε στους δρόμους του Παρισιού στο πλαίσιο της προεκλογικής της καμπάνιας. Το θέμα είναι ότι επέλεξε να φορέσει μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της και μία μαύρη γραβάτα… αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία των ψηφοφόρων Κατά τον προεκλογικό της περίπατό της, μέλη του κόμματός της που την συνόδευαν, στην απόλυτη πλειοψηφία τους γυναίκες, κρατούσαν πλακάτ με το σύνθημα: «Γυμνή απέναντι στην κρίση;».



read more "ΓΥΜΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ"

ΕΚΑΤΟΜΥΥΡΙΟΥΧΟΣ ΓΑΤΟΣ


Ο Tommasso είναι ένας τυχερός μαύρος γάτος! Εδώ και λίγο καιρό είναι εκατομμυριούχος!.  Ο γατούλης ήταν ο μοναδικός… κληρονόμος της αφεντικίνας του, η οποία άφησε το μάταιο τούτο κόσμο, σε ηλικία 91 ετών. 


Η πλουσια Ιταλίδα δεν είχε παιδιά και όταν συνέταξε τη διαθήκη της, αποφάσισε να αφήσει 10 εκατομμύρια ευρώ, στον Tommasso, τον οποίο είχε περιμαζέψει από το δρόμο.

Αυτή τη στιγμή, ο χνουδωτός Κροίσος έχει στην κατοχή του δεκάδες ακίνητα. Την περιουσία του διαχειρίζεται μία δικηγόρος, η οποία βρήκε και καινούργια αφεντικίνα για τον Tommasso: τη νοσοκόμα της αποδημήσασας γιαγιάς.
.
read more "ΕΚΑΤΟΜΥΥΡΙΟΥΧΟΣ ΓΑΤΟΣ"

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

read more "ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ."