PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΙΣΙ-ΜΗΤΕΡΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ


Μια μητέρα, που αναζητούσε κατάλυμα για τα έξι παιδιά της, αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο δημαρχείο του Σεν Ντενί στο Παρισι και υπέκυψε  στα τραύματά της.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η 38χρονη γυναίκα μπήκε στο δημαρχείο και μετά από έντονη λογομαχία με τον υπάλληλο στην υποδοχή, περιλούστηκε με βενζίνη και άναψε έναν αναπτήρα.
 

Παρά την επέμβαση των ανδρών της υπηρεσίας ασφαλείας  και ενός κατοίκου της περιοχής, η γυναίκα έπαθε πολύ σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε  ειδικό κέντρο εγκαυμάτων στη Λιλ.
 

Σύμφωνα με τις δημοτικές αρχές, φέτος το χειμώνα η γυναίκα είχε βρει κατάλυμα σε ένα ξενοδοχείο στα νότια προάστια του Παρισιού και κατόπιν σε άλλο κτίριο στα βόρεια, με τη βοήθεια της υπηρεσίας 115 που φροντίζει για τις επείγουσες κοινωνικές καταστάσεις. Από το 2009 είχε ζητήσει από το δήμο του Σεν Ντενί να της βρει στέγη.
 

Λόγω της οικονομικής κρίσης που μείωσε τα έσοδα εκατομμυρίων ανθρώπων αλλά και εξαιτίας της ιλιγγιώδους αύξησης του κόστους στέγασης, η εύρεση στέγης στη Γαλλία έχει εξελιχθεί σε σημαντικό πρόβλημα για τους φτωχότερους, σύμφωνα με την έκθεση του φιλανθρωπικού Ιδρύματος Αββάς Πιερ που δόθηκε στη δημοσιότητα την 1η Φεβρουαρίου.
 


read more "ΠΑΡΙΣΙ-ΜΗΤΕΡΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ"

ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ


Συλλήψεις για απάτη σε βάρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Υπόθεση απάτης σε βάρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αποκαλύφθηκε στην Πελοπόννησο.
Οι άνδρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν στην Τρίπολη και στη Λακωνία δύο άτομα, έναν δικηγόρο και έναν φανοποιό, 44 και 50 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ'  εξακολούθηση, πλαστογραφία πιστοποιητικών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Οπως προέκυψε από την έρευνα τον Σεπτέμβριο του 2010 ο δικηγόρος άνοιξε τραπεζικό και χρηματιστηριακό λογαριασμό σε υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Τρίπολη δηλώνοντας τα στοιχεία του 50χρονου και παρουσιάζοντας πλαστό πιστοποιητικό της ταυτότητάς του, το οποίο είχε κατασκευάσει με τη σύμφωνη γνώμη του συνεργού του και σταδιακά κατέθεσε χρηματικό ποσό ύψους 800.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το πλαστό έγγραφο, έκανε συναλλαγές - μετατροπής νομισμάτων, προθεσμιακών καταθέσεων, καθώς και χρηματιστηριακές - στους δύο λογαριασμούς. Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να αποκομίσουν το ποσό των 52.500 ευρώ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί, σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Κανονιστικής Συμμόρφωσης της τράπεζας, συνέλαβαν τους δράστες και κατάσχεσαν 64.000 ευρώ τα οποία είχε κάνει ανάληψη ο 44χρονος λίγη ώρα νωρίτερα.

Οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας συνεχίζουν την έρευνα για την προέλευση των 800.000 ευρώ, ενώ στο μικροσκόπιό τους έχουν μπει και τα φορολογικά στοιχεία των συλληφθέντων, καθώς προκύπτει αναντιστοιχία με τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει στο παρελθόν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΠΗΓΗ tovima.gr
read more "ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ"

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ WE ARE ALL GREEKS


Συγκέντρωση και στο Μανχάταν θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου, υπέρ των Ελλήνων, στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης που διοργανώθηκε σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Συγκέντρωση πραγματοποιείται αύριο στο Μανχάταν σε ένδειξη συμπαράστασης για τον ελληνικό λαό.Σε συνεργασία με την πρωτοβουλία «Παγκόσμια Ημέρα Κινητοποίησης: Είμαστε όλοι Έλληνες», οργανώνεται εκδήλωση αλληλεγγύης υπέρ της Ελλάδας στο «Λίμπερτι Πλάζα», στην περιοχή της Γουόλ Στριτ, στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας).Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να καταγγείλει την πολιτική λιτότητας και κοινωνικής εξαθλίωσης την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ), σε συνεργασία με τη μη εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση επιβάλλουν στον ελληνικό λαό και στους λαούς της Ευρώπης. Η κινητοποίηση είναι διεθνής, εφόσον διεθνείς είναι και οι πρακτικές των χρηματιστηριακών αγορών και οι τακτικές εφαρμογής των αντιλαϊκών και αντικοινωνικών μέτρων που υιοθετούν σε σύμπραξη με τις εκάστοτε κυβερνήσεις».

Στην  ανακοίνωση αναφερεται ότι «τα μέτρα, τα οποία τόσο βίαια και με τη μορφή του κατεπείγοντος επιβάλλονται στην ελληνική κοινωνία, δεν έχουν στόχο την κοινωνική, πολιτική και οικονομική μεταρρύθμιση, την πρόοδο ή την ανάπτυξη.

Ο στόχος είναι ένα καθεστώς μόνιμου ελέγχου αρχικά επί της ελληνικής κυβέρνησης και στη συνέχεια επί της όποιας κυρίαρχης εθνικής κυβέρνησης.

Η δαιμονοποίηση ολόκληρων κοινωνιών, όπως στην περίπτωση της Ελλάδας, δεν αποτελεί εποικοδομητική κριτική αλλά μηχανισμό άσκησης ελέγχου καθώς καλλιεργεί την έχθρα και την καχυποψία ανάμεσα σε κοινωνίες και λαούς των οποίων τα συμφέροντα είναι κοινά».

Oι διοργανωτές καλούν τους Νεοϋορκέζους να δώσουν δυναμικό «παρών» στην «παγκόσμια διαδήλωση» υπέρ του ελληνικού λαού με σύνθημα: «Είμαστε όλοι Έλληνες».
read more "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ WE ARE ALL GREEKS"

Έρανος στα σχολεία της Κύπρου για τους μαθητές της Ελλάδας!

 ο υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι, την ερχόμενη βδομάδα, θα διεξαχθεί έρανος σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Κύπρου για τους άπορους μαθητές της Ελλάδας.

Το υπουργείο Παιδείας, το οποίο υιοθέτησε σχετική εισήγηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, Νίκου Τορναρίτη, τονίζει στην ανακοίνωσή του πως «είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς θα ανταποκριθούν και σε αυτό το κάλεσμα στήριξης του δοκιμαζόμενου λαού και ιδιαίτερα των παιδιών της Ελλάδας, όπως απέδειξαν πρόσφατα σε αντίστοιχη πρωτοβουλία, με τη συλλογή πακέτων αγάπης,με τρόφιμα,  η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία».


read more "Έρανος στα σχολεία της Κύπρου για τους μαθητές της Ελλάδας!"

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ



















. Ομάδα πεζοναυτών έβγαλε φωτογραφία με το σύμβολο των SS κάτω από την αμερικανική σημαία.

Η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του κόσμου, έχει προκαλέσει αντιδράσεις αλλά οι στρατιώτες δεν πρόκειται να τιμωρηθούν! Τους έγινε μόνο επίπληξη αλλά δε θα αντιμετωπίσουν ποινικές ή διοικητικές κυρώσεις, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της στρατιωτικής βάσης Πέντλετον στην Καλιφόρνια.

Οι στρατιωτικές αρχές είχαν ενημερωθεί για το θέμα το Νοέμβριο του 2011, μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας η οποία είχε ληφθεί το Σεπτέμβριο του 2010 στο Διαδίκτυο.

«Το συμβάν δεν είχε ρατσιστικά κίνητρα. Τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτό αναγνώρισαν ότι το ναζιστικό σύμβολο θα μπορούσε να ερμηνευτεί με άσχημο τρόπο και δεν συμμορφωνόταν προς τις αξίες του Σώματος Πεζοναυτών», ανέφερε ανακοίνωση της διοίκησης.


Η φωτογραφία απεικονίζει ελεύθερους σκοπευτές πλάι σε μια μπλε σημαία που γράφει SS στο ρουνικό αλφάβητο κάτω από την αστερόεσσα.
read more "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ"