PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΙΤΑΛΙΑ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ EURO


Σάλο προκαλεί στην Ιταλία το θέαμα των σημαιών με τη σβάστικα και το Μουσολίνι αλλά και οι ρωμαϊκοί χαιρετισμοί στη διάρκεια του τελικού μεταξύ Ιταλίας-Ισπανίας για το Euro 2012.

Τα φασιστικά σύμβολα εμφανίστηκαν ανάμεσα στις ιταλικές σημαίες που ύψωναν  φίλαθλοι παρακολουθώντας μέσω γιγαντοοθόνης τον αγώνα.

Ένας 23χρονος αναγνωρίστηκε και συνελήφθη κατά τη διάρκεια της νύχτας από άνδρες της αντιτρομοκρατικής, όπως μεταδίδει στην ηλεκτρονική της πύλη η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Πρόκειται για τον Ενρίκο Τζακάρντι, πρόσωπο ήδη γνωστό στους Digos, στην κατοικία του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε άλλη μία σημαία με σβάστικα, φυλλάδια και υλικό εξύμνησης του φασισμού.

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία και σε έναν φίλο του, τον 19χρονο Ιβάν Σιμοντσιόνι, ο οποίος αναγνωρίστηκε μέσω βίντεο να πετά επικίνδυνα αντικείμενα προς τη γιγαντοοθόνη και το κοινό στο Τσίρκο Μάσιμο.

Στην υπόθεση παρενέβη ο γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος στη ΡώμηΜάρκο Μίκολι στρεφόμενος κατά τη δημάρχου της Ρώμης Τζάνι Αλεμάνο, προερχόμενου από τη νεοφασιστική Εθνική Συμμαχία.

«Από χθες περιμένουμε μια λέξη καταδίκης από το δήμαρχο της Ρώμης για τις ναζιστικές σημαίες της ντροπής και τους ύμνους στον Ντούτσε στο Τσίρκο Μάσιμο, παρουσία του ίδιου του δημάρχου Αλεμάνο. Δυστυχώς, όμως, τουλάχιστον προς το παρόν ο λαλίστατος Αλεμάνο έχει μιλήσει για όλα, αλλά ακόμη δεν έχει λάβει τις αποστάσεις από την την τελευταία φασιστική ντροπή που έχει λερώσει την πόλη μας.

Συνειδητοποίησε τι συνέβαινε; Και γιατί δεν είπε τίποτα; Η αλήθεια είναι ότι με έναν τέτοιο δήμαρχο οι φασίστες στην πόλη νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, ακόμη και να πάνε στο Τσίρκο Μάσιμο με στολές Χίτλερ ή Μπενίτο Μουσολίνι
 ».
ΠΗΓΗ ΤΟ ΒΗΜΑ

read more "ΙΤΑΛΙΑ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ EURO"

ΚΥΠΡΟΣ- 14ΧΡΟΝΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ



Σύμφωνα με την εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ, ανήλικες μαθήτριες εκδίδονται έναντι αμοιβής, η οποία μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνά ούτε το συνηθισμένο χαρτζιλίκι.  Τα ανήλικα κορίτσια προέρχονται κυρίως από φτωχές και προβληματικές οικογένειες.
Η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι νεαρές κοπέλες  πέφτουν θύματα εκβιασμού και εκμετάλλευσης από επιτήδειους, οι οποίοι, αφού ικανοποιήσουν τις δικές τους ορέξεις, τις "πλασάρουν"  σε άλλα άτομα. 
Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι για να τις εκβιάσουν τις βιντεογραφούν και τις απειλούν με δημοσιοποίηση του βίντεο στο Διαδίκτυο. Σε πολλές περιπτώσεις η σεξουαλική εκμετάλλευση συνοδεύεται και από χρήση ναρκωτικών, ενώ κάποιοι από τους "πελάτες" είναι άτομα υπεράνω κάθε υποψίας.  Τέλος, μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ενώ κάποιοι γονείς είναι ενήμεροι για την ανάμιξη των παιδιών τους σε υποθέσεις πορνείας, δεν προβαίνουν σε καμία καταγγελία  από  φόβο  μήπως  στιγματιστούν κοινωνικά.
 ΠΗΓΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ  ΠΑΦΟΥ

read more "ΚΥΠΡΟΣ- 14ΧΡΟΝΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ"