PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΚΥΘΝΟΣ


Υπέροχες, παραλίες, κλειστοί όρμοι, κατάλευκα σπίτια, πλακόστρωτα σοκάκια, ναοί, αξιοθέατα και ανεμόμυλοι, συνθέτουν το ξεχωριστό σκηνικό της Κύθνου. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αυτούς που θέλουν ήρεμες διακοπές, κοντά στη φύση και τη θάλασσα. Ανακαλύψτε τα έθιμα των ντόπιων, δοκιμάστε τις συνταγές τους, χαρείτε τη φιλοξενία τους.


Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Η Κύθνος, γνωστή και ως Θερμιά λόγω των θερμών πηγών της, είναι νησί των Κυκλάδων, με έκταση 99,3 τ. χλμ. και ακτογραμμή 104 χλμ. Είναι ορεινή και βραχώδης, με λίγη βλάστηση και υγιεινό κλίμα. Κατοικείται από τη Μεσολιθική περίοδο. Πήρε το όνομα της από τον πρώτο της βασιλιά. Λεγόταν και Οφιούσα, ενώ κατά το Μεσαίωνα ονομαζόταν Θήραμνα. Φημιζόταν για την ευνομία της. Η γεωγραφική της θέση την έκανε ξεχωριστή. Υπήρξε μέλος της αθηναϊκής συμμαχίας. Κυριεύθηκε από Μακεδόνες και Πτολεμαίους. Στα ρωμαϊκά χρόνια ήταν τόπος εξορίας. Ήκμασε κατά την Φραγκοκρατία, ενώ λεηλατήθηκε κατά την Τουρκοκρατία. Αργότερα, την κατέλαβαν οι Ρώσοι, που όταν έφυγαν πήραν πολλά αρχαία αντικείμενα μαζί τους. Έλαβε μέρος στην Επανάσταση του 1821. Ενώθηκε με την υπόλοιπη Ελλάδα το 1832. Οι περίπου 1.700 κάτοικοι της ασχολούνται με τις καλλιέργειες, την κτηνοτροφία, την αλιεία και λιγότερο τον τουρισμό.
Περιήγηση
Η Κύθνος ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, την άγρια ομορφιά των τοπίων της, τις ξερολιθιές και τους ναούς της. Στη Χώρα που είναι αμφιθεατρικά χτισμένη σε λόφο, δείτε την Αγία Τριάδα, τον Άγιο Σάββα, τον Προφήτη Ηλία, την Αγία Ειρήνη και τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Ακόμα, τους ανεμόμυλους, το Ηρώο, την αρχαιολογική συλλογή και την πετρόκτιστη πηγή. Λίγο πιο έξω επισκεφτείτε τα μοναστήρια της Παναγιάς του Νικούς και του Προδρόμου (στο Χορδάκι). Στον Μέριχα, το λιμάνι του νησιού απολαύστε το ηλιοβασίλεμα και δείτε το ναό των Αγίων Ακινδύνων και το φάρο. Στο ακρωτήρι Κατακέφαλος το κάστρο της Ωριάς και τη θαλάσσια σπηλιά Λεγάμενα. Στην περιοχή Μαρουλάς τον υπαίθριο οικισμό της μεσολιθικής εποχής. Στα Φλαμπούρια την εκκλησία της Παναγιάς. Στη Δρυοπίδα δείτε τα μουσεία (βυζαντινό εκκλησιαστικό, λαογραφικό) και τους ναούς. Στην Κανάλα βρίσκεται ο Ιερός Ναός της Παναγίας (προστάτιδας του νησιού) και το πευκοδάσος. Στο Βρυόκαστρο επισκεφτείτε την αρχαία πόλη και το ναό της Δήμητρας και το αρχαίο λιμάνι στον όρμο Μανδράκι. Εκκλησίες θα βρείτε διάσπαρτες σε κάθε χωριό και οικισμό.


Παραλίες ή βουνό

Η Κύθνος έχει υπέροχες παραλίες, καθώς και αρκετούς κολπίσκους και όρμους. Οι πιο γνωστές είναι η Κολώνα (εντυπωσιακό τοπίο) και τα Λουτρά με τα ευεργετικά νερά. Ξεχωρίζουν ακόμα οι: Αγ. Ειρήνη, Σχοινάρι, Καβουροχέρι, Κουρί, Νάουσα, Ζογκάκι, Καλό Λιβάδι, Λιοτρίβι. Μαρτινάκια, Αγ. Δημήτριος, Πετρούσα, Μεγάλη Άμμος, Άγ. Στέφανος, Μαυριάνος, Σιμουσί, Στιφό, Φυκιάδα, Φλαμπουριά. Μέριχας, Ποτάμια, Άγ. Σώστης, Απόκρουση, Σκύλου, Γαϊδουρόμαντρα, Επισκοπή, Λεύκες.

Δραστηριότητες

Πάρτε μέρος σε ένα από τα πολλά πανηγύρια του νησιού και μάθετε για τα έθιμα των ντόπιων. Κάντε καταδύσεις, θαλάσσια σπορ, κολύμπι, πεζοπορία. Επισκεφτείτε τις ιαματικές πηγές, το υδροθεραπευτήριο και τον πύργο του Μαζαράκη στα Λουτρά, το αιολικό πάρκο κοντά στη Χώρα και το σπήλαιο Καταφύκι κοντά στο χωριό Δρυοπίδα.


Μετάβαση στον προορισμό

Ακτοπλοϊκώς, από το λιμάνι του Πειραιά (3 ώρες) και από το λιμάνι του Λαυρίου (2 ώρες). Η Κύθνος συνδέεται καθημερινά με τη Σέριφο, τη Σίφνο, τη Μήλο και την Κίμωλο. Δύο φορές την εβδομάδα με Σαντορίνη, Σίκινο, Φολέγανδρο και τρεις φορές την εβδομάδα με την Κέα. Κυκλοφορούν λεωφορεία και ταξί εντός του νησιού, ενώ μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι. Βάρκες και καραβάκια σας μεταφέρουν στις παραλίες.

Χρήσιμα τηλέφωνα

Κωδικός περιοχής: 22810
Αστυνομία: 31201
Λιμεναρχείο: 32290
Αγροτικό Ιατρείο: 31202
Ιαματικές Πηγές 31217

ΠΗΓΗdiakopes-ekdromes.gr
read more "ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΚΥΘΝΟΣ"

ΨΑΡΕΜΑ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ (trout fishing)

read more "ΨΑΡΕΜΑ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ (trout fishing)"

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ PLAY BOY

ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ PLAY BOY ΠΟΥ ΔΗΜΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ
 ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥΛΑΕΙ 300 000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ρωσίδες του Playboy αναστατώνουν την Ερέτρια

CLICK_TO_ENLARGE viktoriya-harchenko-1.jpg

CLICK_TO_ENLARGE viktoriya-harchenko-1.jpg
CLICK_TO_ENLARGE olga-0001.jpg

CLICK_TO_ENLARGE viktoriya-harchenko-1.jpg


read more "ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ PLAY BOY"

Οι star με τα μαγιό τους!




Το καλοκαίρι ήρθε και οι celebrities βγαίνουν με τα μαγιό τους!
Το καλοκαίρι ξεκίνησε και οι celebrities όλου του πλανήτη βγάζουν τα κάλλη τους στη φόρα… Όλο τον χειμώνα «χτίζουν» το κορμί και έφτασε η ώρα να το δείξουν!!
Διαλέξαμε μερικές γυναικάρες με juicy σώματα και σας τις παρουσιάζουμε με τα μικροσκοπικά τους μαγιό...
Mariah Carey.Η τραγουδίστρια αδυνατίζει, παχαίνει αλλά οι καμπύλες της ποτέ δε φεύγουν! Λεπτή ή γεματούλα αρέσει πολύ στον αντρικό πληθυσμό!
Cameron Diaz. Ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα του Hollywood με photoshop ή χωρίς είναι αψεγάδιαστο!!Οι κοιλιακοί της είναι φέτες, ενώ με κάθε αφορμή τους επιδεικνύει!
Andriana Lima. Ο άγγελος της Victoria’s Secret έχει πανέμορφο πρόσωπο και αξιοζήλευτο σώμα! Οι αναλογίες της την ανεβάζουν στην κορυφή της λίστας με τις ωραιότερες γυναίκες.
Demi Moore.Ίσως ο Ashton Kutcher την ερωτεύτηκε στην ταινία Striptease που τα έβγαλε όλα και άφησε τους πάντες άφωνους!! Παρά τα 49 της χρόνια το κορμί παραμένει κορμί!! Από ένα μέρος τι να το κάνεις όταν έχεις χάσει τον κούκλο; Το σίγουρο είναι πως η Demi συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες ημίγυμνες στο Twitter.
Scarlett Johansson.Η ηθοποιός παίρνει πολλά like σε όλους τους τομείς!! Υποκριτική, ομορφιά, γλυκύτητα…. Η μια κινηματογραφική επιτυχία διαδέχεται την άλλη και ο ένας έρωτας τον άλλον!! Η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει! Η Scarlett προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας και αν πηγαίνει για μπάνιο! Μπορεί να μην είναι γραμμωμένη αλλά το καμπυλωτό της σώμα φαντασιώνει πολλούς άντρες και δίνει θάρρος σε πολλές γυναίκες να μείνουν όπως είναι!!
Rihanna.Μάλλον ρισκάρουμε που σας την δείχνουμε στην παραλία με μαγιό, αφού ενδέχεται σε λίγες ώρες να έχει αλλάξει εμφάνιση… Πάντως το juicy σωματάκι της  αρέσει πολύ και όπως έχει δηλώσει και η ίδια δεν θα γίνει ποτέ πετσί και κόκαλο!  

πηγη star.gr
read more "Οι star με τα μαγιό τους!"

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αθηνόδωρος Προύσαλης



Σε ηλικία 86 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο μεγάλος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Αθηνόδωρος Προύσαλης.
Ο αγαπημένος «μάγκας» του ελληνικού κινηματογράφου, απεβίωσε το πρωί της Τρίτης, από ανακοπή καρδιάς.
Πολλοί, μπορεί να τον θυμάστε από τη σειρά «Εγκλήματα» όπου ο ρόλος του ως «Κυρ’ Αριστείδη» έγραψε τηλεοπτική ιστορία, αλλά η λίστα των ταινιών και των σειρών στις οποίες συμμετείχε τα τελευταία χρόνια, είναι ατελείωτη.
Ο Αθηνόδωρος Προύσαλης που παράλληλα ήταν κι από τους πιο γνωστούς καρατερίστες, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1926 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.
Συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους του ελεύθερου θεάτρου, μεταξύ των οποίων και το Θέατρο Τέχνης.

πηγη star gr
read more "«Έφυγε» από τη ζωή ο Αθηνόδωρος Προύσαλης"

H Gisele ποζάρει topless

Το ότι παραμένει ένα από τα πιο «καυτά» μοντέλα στον κόσμο επιβεβαιώνει η Gisele με την νέα της φωτογράφηση: topless ή με σούπερ σέξι μαγιό πόζαρε η Βραζιλιάνα καλλονή και… το καλοκαίρι μόλις άρχισε!




Ήρθε το καλοκαίρι: δείτε την Gisele topless με σέξι μαγιό!
Στα 31 της και τα γεννητούρια, το μοντέλο παραμένει απίστευτα καλλίγραμμο και πόζαρε στην παραλία για λογαριασμό της γαλλικής «Vogue» την ώρα που οι φήμες την θέλουν να περιμένει το δεύτερο παιδί της.


Ήρθε το καλοκαίρι: δείτε την Gisele topless με σέξι μαγιό!
Mάλιστα, το εξώφυλλο του περιοδικού  προϊδεάζει για το τι υπάρχει στο εσωτερικό, έχοντας την... πίσω όψη της Gisele φάτσα - φόρα!


Ήρθε το καλοκαίρι: δείτε την Gisele topless με σέξι μαγιό!


πηγη star.gr
read more "H Gisele ποζάρει topless"

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-ΔΡΟΣΕΡΗ ΓΡΑΝΙΤΑ


Αν ψάχνετε κάτι  light και δροσερό για  να ικανοποιήσει τη λαχτάρα σας για παγωμένο γλυκό, οι γρανίτες είναι η λύση. 
Αφράτες, φρουτώδεις, αρωματικές, χρωματιστές, παγωμένες σας ξεδιψούν και σας γλυκαίνουν  ταυτόχρονα.
Η παρακάτω συνταγή  ισχύει για όλες τις γρανίτες. Είτε φτιάχνονται από πολτό φρούτου είτε από χυμό. 
Yλικά:
  • 2 κούπες πολτός ή χυμός φρούτου
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κούπα νερό
Εκτέλεση:
Πολτοποιείστε στο μπλέντερ ή στίψτε τα φρούτα. Μετρήστε 2 κούπες από τον πολτό ή το χυμό του φρούτου.
Ετοιμάστε το  σιρόπι με 1 κούπα ζάχαρη και 1 κούπα νερό.
    Αφήστε το να κρυώσει και προσθέστε το στο φρούτο. Ανακατέψτε καλά, βάλτε το σε μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη.
    Σε 6 περίπου ώρες θα έχει παγώσει γύρω γύρω και στη μέση η γρανίτα θα είναι πιο μαλακή. Με πηρούνι,  τρυπήστε και ανακατέψτε την.
    Αφήστε την άλλες 4 ώρες στην κατάψυξη πριν την σερβίρετε.  Αν  θέλετε την χτυπάτε στο μπλέντερ για να γίνει πιο αφράτη. 
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ 
    • Πολτοποιείστε στο μπλέντερ φράουλες μαζί με μερικά φύλλα φρέσκο δυόσμο και 2 κουταλιές της σούπας Cointreau.
    • Στίψτε λεμόνια και  αρωματίστε το σιρόπι της ζάχαρης με φρέσκο δύοσμο
    • Ετοιμάστε γρανίτα καφέ, με δύο κούπες καφέ φίλτρου και 2 κουταλιές της σούπας λικέρ Καλούα
    • Ετοιμάστε γρανίτα λουϊζα, φτιάχνοντας  δυνατό ρόφημα με νερό και λουϊζα. Αφήστε το να κρυώσει, ενισχύστε τη γεύση με το χυμό ενός λεμονιού, μετρήστε 2 κούπες υγρό, ενώστε το με το σιρόπι και παγώστε στον καταψύκτη.
    • Ετοιμάστε γρανίτα καρπούζι, αλέθοντας στο μπλέντερ τη σάρκα του φρούτου και προσθέτοντας 2 κουταλιές σούπας ρούμι.

    read more "ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-ΔΡΟΣΕΡΗ ΓΡΑΝΙΤΑ"

    Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

    ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ


    Σϊγουρα δεν περίμεναν δύο Άγγλοι ψαράδες ότι η βολτα τους με βαρκα για ψάρεμα θα οδηγούσε στο ψάρεμα  του μεγαλύτερου καρχαρία που πιάστηκε ποτέ σε βρετανικά νερά.
    Ο Γουέιν Κόλμπεν και ο Γκράεμ Πούλεν βγήκαν για ψάρεμα στα ανοιχτά της Κορνουάλης και δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν στην επιφάνεια της θάλασσας έναν τεράστιο καρχαρία. Είχε μήκος τρία μέτρα και βάρος 250 κιλά.

    Για περίπου μία ώρα με τον καρχαρία προκειμένου να τον κουράσουν και να τον βάλουν στο μικρό αλιευτικό σκάφος.

    ΠΗΓΗ periergaa.blogspot
    read more "ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ"

    EKΒIAΣΜΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

    Σήμα κινδύνου για άγριο κύκλωμα εκβιαστών το οποίο δραστηριοποιείται στο Internet και έχει μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή αρκετών καλλίγραμμων Ελληνίδων. Μάλιστα, για την υπόθεση η εταιρεία του Facebook έστειλε μυστική επιστολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την οποία ενημερώνει για τη δράση της αδίστακτης ομάδας. 

    Η σύλληψη στην Καλαμάτα ενός 24χρονου ήταν μόνον η κορυφή του παγόβουνου. Πρόκειται για έναν 24χρονο αρτοποιό ο οποίος εκβίαζε μέσω του Διαδικτύου μία 14χρονη μαθήτρια, την οποία μάλιστα παρενοχλούσε σεξουαλικά. Ο δράστης έστειλε μήνυμα στην ανήλικη μαθήτρια λέγοντάς της πως θα δημοσιοποιήσει καυτές φωτογραφίες της, τις οποίες είχε κάνει μοντάζ υποκλέπτοντας κανονικές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει το παιδί στο δικό του προφίλ. Η απαίτηση του 24χρονου για να μη δημοσιοποιήσει στο Διαδίκτυο τις φωτογραφίες της 14χρονης ήταν να του δώσει τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου. 

    Η ανήλικη μαθήτρια, φοβούμενη τη δημόσια διαπόμπευση, έδωσε στον αρτοποιό το κινητό της, με αποτέλεσμα οι τηλεφωνικές ενοχλήσεις να είναι καθημερινές, ενώ οι συνομιλίες ήταν σεξουαλικές για την ικανοποίηση του 24χρονου, ο οποίος μάλιστα ήθελε να δώσει το τηλέφωνό της και σε άλλους φίλους του, ώστε να επικοινωνούν με το παιδί. Τελικά, τη λύση έδωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που πέρασε χειροπέδες στον νεαρό αρτοποιό. 

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η εταιρεία του Facebook πρόσφατα έστειλε επιστολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την ενημέρωνε για περίεργες κινήσεις ομάδας που διατηρεί συγκεκριμένο προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και έχει πολλές αναφορές από χρήστες του συγκεκριμένου ιστότοπου για ανεπιθύμητους επισκέπτες. 

    Μέσω αυτής της ειδοποίησης και έπειτα από την καταγγελία της μητέρας της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε θύμα του 24χρονου αρτοποιού από την Καλαμάτα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ξεκινήσει μια τεράστια έρευνα, ώστε να «καθαρίσει» την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από τους κακοήθεις τύπους, οι οποίοι έχουν αναγάγει το «Cyber-bullying» σε επάγγελμα!

    ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
    Οι άνθρωποι αυτοί στέλνουν αιτήματα φιλίας σε γυναίκες, κυρίως νεαρής ηλικίας, και στη συνέχεια, αφού έχουν πρόσβαση στο προφίλ τους και κυρίως στο άλμπουμ φωτογραφιών που διατηρούν, κάνουν μοντάζ στις φωτογραφίες τους και τις παρουσιάζουν σε άσεμνες πόζες ή σε σεξουαλική δραστηριότητα. Μετά, στέλνουν αυτές τις «πειραγμένες» φωτογραφίες στις ανυποψίαστες γυναίκες και τους ζητούν τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων. 

    Μάλιστα, εκβιάζουν τα θύματά τους λέγοντάς τους πως, στην περίπτωση που δεν τους δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας, τότε θα δημοσιοποιήσουν αυτές τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα οι νεαρές κοπέλες να υποκύπτουν στον εκβιασμό. 

    Στη συνέχεια και ενώ οι δράστες έχουν στα χέρια τους τούς αριθμούς, παίρνουν τηλέφωνο τα θύματά τους και υποχρεώνουν τις έντρομες πια γυναίκες να κάνουν μαζί τους… τηλεφωνικό σεξ. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν απαίτηση ακόμα και να συναντηθούν με τα θύματά τους, χωρίς όμως να γνωρίζουν στην ΕΛ.ΑΣ. εάν αυτές οι συναντήσεις έχουν πραγματοποιηθεί.

    Τρεις ομάδες
    Ηδη, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν εντοπίσει τουλάχιστον τρεις ομαδικές σελίδες (προφίλ) στο Facebook και τις έχουν «κατεβάσει», καθώς το περιεχόμενο ήταν υβριστικό για τον γυναικείο πληθυσμό. 

    Στις συγκεκριμένες σελίδες οι χρήστες τους αναρτούσαν φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών, τα οποία είχαν πέσει θύματα αυτών των ασυνείδητων τύπων, και οι «θαυμαστές» της σελίδας τους έκαναν υβριστικά και σεξιστικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες -τις πιο πολλές φορές μονταρισμένες- των ανυποψίαστων γυναικών. 

    Το πρόβλημα ήταν πως αυτές τις φωτογραφίες τις έβλεπαν γνωστοί και γνωστές των γυναικών που είχαν πέσει θύματα του «Cyber-bullying», με αποτέλεσμα ακόμα και ο κοινωνικός περίγυρός τους να τις κοιτά περίεργα και να πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τον εφιάλτη που άρχισαν να βιώνουν στα καλά καθούμενα. 

    Παρά το γεγονός πως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίζει και κατεβάζει αυτά τα ομαδικά προφίλ, οι ασυνείδητοι χρήστες τους δημιουργούν άμεσα νέες σελίδες, με άλλα στοιχεία, ενημερώνοντας όμως τους «θαυμαστές» τους για τη νέα διεύθυνσή τους. 

    Η ΕΡΕΥΝΑ
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», οι ειδικοί ερευνητές της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν ξεκινήσει ήδη επισταμένες έρευνες για την εξάρθρωση αυτού του κυκλώματος. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν απλώσει τα δίχτυα τους σε πολλές περιοχές της επαρχίας και όχι μόνο στον νομό Αττικής. 

    Παράλληλα, οι ερευνητές της Δίωξης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση της εταιρείας του Facebook, ώστε να ξεριζωθεί αυτό το κύκλωμα το οποίο έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τις ανυποψίαστες γυναίκες που είναι μέλη της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

    ΠΗΓΗ ESPRESSONEWS
    read more "EKΒIAΣΜΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ"

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD


    Το καλοκαίρι έφτασε και η αποκάλυψη της γυμνής αλήθειας είναι προ των πυλών για την έξοδό μας στην παραλία!
    Μήπως όμως πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο και να αντικρύσουμε την πραγματικότητα; Σε online ψηφοφορίεςτου εξωτερικού στις οποίες άντρες όλων των ηλικιών κλήθηκαν να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με τακαλύτερα celebrity κορμιά τα αποτελέσματα σίγουρα δεν ήταν αυτά που θα περιμέναμε!
    Στη δέκατη θέση της συγκεκριμένης λίστας λοιπόν, βρέθηκε η Christina Hendricks η οποία μόνο αδύνατη δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η διάσημη ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι απολύτως συμβιβασμένη με το σώμα της και αγαπάει τις καμπύλες της και τα περιττά της κιλά. Και οι υπόλοιποι όπως αποδείχθηκε...
    spl356760_006
    Στην ένατη θέση φιγουράρει η μέλλουσα νυφούλα Jessica Biel η οποία διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά του Hollywood. Ομολογουμένως την περιμέναμε σε πιο υψηλή θέση, αλλά μάλλον το γούστο των αντρών είναι διαφορετικό.
    spl390492_006
    Μία θέση ψηλότερα συναντάμε την εγκυμονούσα Megan Fox. Τέλειες αναλογίες και γυμνασμένη τόσο ώστε να μη χάνει τη θηλυκότητά της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και όχι ως ηθοποιός. Αλήθεια γιατί μεταπήδησε στην υποκριτική; Ήταν τελείως περιττό!
    spl314171_001_copy
    Και μπορεί η Megan να διαθέτει κορμοστασιά μοντέλου, η ζουμερή Kim Kardashian την τρώει στα σημεία και τερματίζει μία θέση πιο πάνω, δηλαδή στην έβδομη. Με γοφούς που δεν τους λες και διακριτικούς και γενικότερα με ένα κορμί που μαρτυρά ότι μικρή το έτρωγε το φαγητό της, καταφέρνει να κερδίσει τις προτιμήσεις του κοινού για τον εξής πολύ απλό λόγο: Είναι ζουμερή και σέξι!
    spl397684_014
    Αλλά και η έκτη θέση δεν μπορούμε να πούμε ότι διαφοροποιείται και ιδιαίτερα καθώς εκεί συναντούμε τη χυμώδη λατίνα Jennifer Lopez. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, πολλοί θα ήθελαν να διαθέτουν το υπέροχο καμπυλωτό κορμί της 43χρονης superstar. Yποδειγματικοί γοφοί τους οποίους δεν επηρεάζει η... βαρύτητα, γραμμωμένοι κοιλιακοί και υπέροχα πόδια!
    spl398552_001
    Στο ίδιο μοτίβο και το νούμερο πέντε στο οποίο φιγουράρει η Beyonce! Μπορεί να γέννησε μόλις λίγους μήνες πριν αλλά με γυμναστική και διατροφή κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά της, και να αποκτήσει και πάλι τη σέξι και θηλυκή σιλουέτα της.
    spl383853_001
    Τέταρτη συναντάμε την πρώην τραγουδίστρια των Black Eyed Peas, Fergie. Όλοι έχουμε θαυμάσει κατά καιρούς το υπέροχο και καλογυμνασμένο κορμί της, καθώς και η ίδια δε χάνει ευκαιρία να το επιδεικνύει, ιδίως παλαιότερα. Δικαιολογημένα λοιπόν βρέθηκε τόσο ψηλά στις προτιμήσεις.
    spl382785_003
    Από τη λίστα φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η απόλυτη star της εποχής Rihanna. Έχοντας μελετήσει κάθε λεπτομέρεια του κορμιού της, καθώς τελευταία αρέσκεται να κυκλοφορεί γυμνή, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι παρά το γεγονός ότι είναι χυμώδης, βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα αποτέλεσμα της σκληρής γυμναστικής και της αυστηρής διατροφής. Πάντως τα οπίσθιά της για τα οποία αρχικά έγινε διάσημη, βρίσκονται στη θέση τους αγέρωχα!
    spl393525_001
    Και φτάσαμε και στην έκπληξη της λίστας. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τη διάσημη και πολυβραβευμένη ηθοποιό Kate Winslet! Το σώμα της σε καμία περίπτωση δεν είναι αδύνατο αλλά ούτε και γυμνασμένο. Ίσως όμως το γεγονός ότι πρόκειται για ένα υγιές σώμα που δεν έχει υποστεί εξαντλητικές δίαιτες και χειρουργικές παρεμβάσεις, αυτομάτως να το κάνει ακαταμάχητο στα αντρικά μάτια. Επικροτούμε!
    spl375408_001
    Η κορυφή ανήκει, δικαιωματικά για κάποιους, αδίκως για άλλους, στην Scarlett Johansson. Ξανθιά, αισθησιακή και ζουμερή θεωρείται η διάδοχος της Marilyn Monroe, ενώ η ίδια έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι όση δίαιτα και να κάνει το σώμα της δεν πρόκειται ποτέ να χάσει τις καμπύλες του. Άλλωστε είναι απολύτως συμβιβασμένη με τις αναλογίες της και δε ζηλεύει τα αδύνατα μοντέλα. Μπράβο Scarlett κι εμείς μαζί σου!
    spl383148_004
    ΠHΓH QUEEN.GR
    read more "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD"

    H AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ


    Για πρώτη φορά η «Αποκάλυψη» του Ιωάννη θα παρουσιαστεί έξω από τονιστορικό χώρο του Σπηλαίου του Ευαγγελιστή στην Πάτμο.
    Πρόκειται για την θεατρική απόδοση της ομάδας Τέχνη. Την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Γερμανοί Barbara Hoffmann και Till Sterzenbach, με τη συμμετοχή 14μελούς θιάσου. Την ίδια περίοδο και με αφορμή την παράσταση, το Εργαστήριο Γλυπτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με υπεύθυνο καθηγητή τον Γιώργο Χουλιαρά, διοργανώνει έκθεση στο νησί με έργα εμπνευσμένα από την «Αποκάλυψη».
    ΠΗΓΗ GOSSIP-TV.GR
    read more "H AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ"