PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η Άννα Βίσση έγινε άγαλμα!


Πολλές φορές η φωνή,η εμφάνιση και η προσωπικότητα της Άννας Βίσση έχουν γίνει πηγή έμπνευσης για κάθε είδους καλλιτέχνες!Αυτή τη φορά η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ με την εμφάνισή της στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Αγάπη υπερβολική” ενέπνευσε τον Κύπριο εικαστικό καλλιτέχνη Θοδωρή,ο οποίος δημιούργησε ένα αγαλματάκι με την Άννα Βίσση όπως εμφανιζόταν στο συγκεκριμένο βίντεο.Ο Θοδωρής, που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως freelance εικονογράφος και γλύπτης, μίλησε αποκλειστικά στο fannatics.gr για τη ζωή και την καριέρα του:
“Κατάγομαι από τη Λευκωσία οπου ζω και εργαζομαι!  Έχω σπουδάσει Γραφιστική, Ιnterior και Animation και είμαι αυτοδίδακτος γλύπτης, εξειδικευμένος σε υλικά όπως χαρτί, γύψος, διάφορα είδη πηλού και πολυεστέρα. Κάποια από τα έργα μου έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις στην Κύπρο.
Μέσα που την δουλειά μου θέλω να εκφράσω κάποια συναισθήματα, κάποιους προβληματισμούς μου, ίσως και κάποια θέλω και κάποιες άλλες φορές να βγάλω την ίδια μου την ψυχή προς τα έξω μέσα απο ένα κομμάτι πηλού, μιας φωτογραφίας, ενός σκίτσου και ό,τι άλλου υλικού μπορεί να γίνει αρωγός αυτής της ανάγκης μου.”
Για το αγαλματάκι της Άννας Βίσση μας είπε:
“Έχει ύψος 21,5 εκατοστά και είναι κατασκευασμένο από πολυμερικό πηλό, ένα υλικό ειδικό για την κατασκευή κουκλων και μινιατούρων!
Η κούκλα απεικονίζει σε καρικατούρα την Άννα Βισση όπως είχε εμφανιστεί στο βίντεο  κλιπ του τραγουδιού “Αγάπη υπερβολική” και στις εμαφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο, που τραγουδούσε εκείνη την χρονια!
Το συγκεκριμένο αγαλματάκι έγινε μέσα σε 2 μέρες!”
Για ποιό λόγο αποφάσισε να φτιάξει ένα αγαλματάκι της Άννας Βίσση και γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη εμφάνιση της;
“Ο λόγος που επέλεξα να φτιάξω την Άννα, εκτός από το ότι είμαι fan της, ήταν και η συγκεκριμένη εντυπωσιακή εμφάνισή της! Όλα τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες εκείνης της εμφάνισης απλά με είχαν ενθουσιάσει! Θυμάμαι, όταν επέστρεψα από τη συναυλία που είχε δώσει τότε στο Γ.Σ.Π. στην Λευκωσία, ήμουν τόσο εντυπωσιασμένος που δεν μπορουσα να μην την φτιαξω!”.
read more "Η Άννα Βίσση έγινε άγαλμα!"