PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΟ 2100


Σύμφωνα με τη νέα έκθεση του ΟΗΕ έως το 2100 θα μπορούσαν να διαβιούν στη Γη 11 δισεκατομμύρια άνθρωποι, αριθμός αυξημένος κατά 800 εκατομμύρια (ή κατά 8%) σε σύγκριση με ό,τι προέβλεπε αντίστοιχη έκθεση του οργανισμού, πριν από δύο χρόνια. 

Αυτή η αναθεώρηση προς τα πάνω, οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στο γεγονός ότι αναμένεται να εκτιναχθεί ο αριθμός των κατοίκων της Αφρικής τα επόμενα χρόνια. Στη Νιγηρία, δε, θα καταγραφεί η μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού σε όλο τον κόσμο, και από τα 184 εκατομμύρια κατοίκων που υπάρχουν σήμερα, το 2100 αναμένεται ο αριθμός να εκτοξευθεί σε 914 εκατομμύρια. 

Στον αντίποδα, η μεγαλύτερη μείωση αναμένεται να καταγραφεί στην Κίνα, όπου ο πληθυσμός θα συρρικνωθεί από τα 1,4 δισεκατομμύρια που είναι σήμερα, στα 1,1 δισεκατομμύρια.

Ο πληθυσμός της Γης ξεπέρασε τα 6 δισεκατομμύρια το 1999 και τα 7 δισεκατομμύρια το 2011

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. 
read more "ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΟ 2100"

ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΥΜΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ...ΨΑΡΙ

Το Fishlove είναι ένα πρωτότυπο project που προσκαλεί επιφανείς προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο να φωτογραφηθούν με κάποιο ψάρι ή μαλάκιο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν φορείς και κοινή γνώμη για το περιβαλλοντικό πρόβλημα υπερβολικής αλίευσης, που απειλεί τους θαλάσσιους πληθυσμούς. Μάλιστα όπως επισημαίνεται και στο επίσημο site του project, αν η ανθρώπινη εκμετάλλευση των θαλασσών συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και με τον ίδιο τρόπο, τότε όλα τα ψάρια και τα θαλασσινά θα εξαφανιστούν μέσα στον αιώνα που διανύουμε!

Το project ξεκίνησε το 2009 ως μέρος της προώθησης της ταινίας "End of the Line" και συνεχίζεται με μεγαλύτερη προβολή, καθώς γίνεται όλο και πιο γνωστό διεθνώς. Οι καταξιωμένοι φωτογράφοι που έχουν συμμετάσχει ως τώρα σε αυτό, είναι οι Rankin, Alan Gelati, Mike Figgis, Denis Rouvre. 

Νέες φωτογραφίσεις πραγματοποιούνται συνεχώς. Το Fishlove χρηματοδοτείται από τον επιχειρηματία Nicholas Röhl και την ηθοποιό Greta Scacchi.





Πηγή monopoli.gr
read more "ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΥΜΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ...ΨΑΡΙ"

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

KAΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΗ

Έξαλλος ένα πελάτης μιας πόρνης στη Μεγάλη Βρετανία, τηλεφώνησε στην αστυνομία γιατί η πόρνη που παρήγγειλε ήταν άσχημη. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν ο άνδρας τους δήλωσε ότι η γυναίκα ακύρωνε «την νομοθεσία περί καλής και έντιμης πώλησης». Ο πελάτης δήλωσε ότι ενώ παρουσιάστηκε μέσω τηλεφώνου ως όμορφη στην ουσία ήταν πολύ άσχημη και τον εξαπάτησε.

Οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι η γυναίκα δεν παρανομούσε, αλλά αντίθετα παρανομούσε αυτός καθότι πλήρωνε για σεξ. Και επειδή ο άντρας δεν έλεγε να κλείσει το τηλέφωνο, συνεχίζοντας τα παράπονα οι αστυνομικοί του εξήγησαν οτι και η παρεμπόδιση του έργου της αστυνομίας ήταν αδίκημα.

Τελικώς ο άνδρας χωρίς να δώσει στοιχεία έκλεισε το τηλέφωνο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του έστειλαν γράμμα προειδοποίησης, οτι εάν απασχολήσει και πάλι την αστυνομία για ανόητους λόγους θα φυλακιστεί για έξι μήνες
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
read more "KAΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΗ"