PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

TO .. ATYXHMA THΣ KATE MOSS

Διαφήμιση με το σώμα άλλης - Η 39χρονη καλλονή προτίμησε να μην εμφανιστεί η ίδια στη φωτογράφηση αλλά να ντουμπλαριστεί το σώμα της

Με ένα παλτό, nude χρώματος κορμάκι και ψηλές σουέντ μπότες εθεάθη σε δρόμο του Κεντρικού Λονδίνου η Kate Moss, η οποία βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα του νέου της διαφημιστικού των παπουτσιών Stuart Weitzman. Όμως το φόρεμά της ήταν κάπως κοντό και για κακή της τύχη μας τα έδειξε όλα φάτσα-φόρα! 

Πέρα από το σέξι ατύχημα της καλλονής, η 39χρονη Βρετανίδα προτίμησε να μην εμφανιστεί η ίδια στη φωτογράφηση αλλά να ντουμπλαριστεί το σώμα της από το σώμα 20χρονου μοντέλου. 

Ο λόγος φυσικά ήταν ότι το σώμα της νεότερης καλλονής ήταν πιο σφιχτό και γυμνασμένο λόγω ηλικίας, με βασικά χαρακτηριστικά το σφιχτό στομάχι και οι σφιχτοί γλουτοί.

Μετά από αυτό φυσικά δεν ήθελε και πολύ ο tablod Τύπος να ξεσπαθώσει-και δικαίως. Το ερώτημα φυσικά που πλανάται είναι σε πόσες διαφημίσεις έχει ντουμπλαριστεί η Moss και ποιο από τα σέξι σώματα που εμφανίζει είναι πραγματικά δικό της. 

Το σέξι ατύχημα:
















PHGH PROTOTHEMA
read more "TO .. ATYXHMA THΣ KATE MOSS"