PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Halloween - Η μεταμόρφωση της Heidi Klum

Η «φρενίτιδα» του Halloween έχει «χτυπήσει» για τα καλά τους διάσημους σταρ του Χολιγουντ που τις τελευταίες ημέρες επιδίδονται σε έναν αγώνα εντυπωσιασμού με σκοπό την καλύτερη μεταμφίεση.


Κάτω από «τόνους» μέικ-απ και με μια ειδική μάσκα στο πρόσωπο η 
 Heidi Klum. κατάφερε να μεταμορφωθεί σε ηλικιωμένη.

Η λάτρης του Halloween εμφανίστηκε «ντυμένη» γιαγιά στο πάρτι της κάνοντας τους καλεσμένους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, την ώρα μάλιστα που η πλειοψηφία των συναδέλφων της είχε επιλέξει να φορέσει σέξι σύνολα.

Πάντως, πριν εμφανιστεί στο πάρτι, η Γερμανίδα καλλονή ενημέρωσε τους περίπου 2 εκατ. θαυμαστές της μέσω Twitter για την αμφίεσή της η οποία έγινε με τη βοήθεια μιας ομάδας ειδικών, που έχουν βραβευτεί με 'Όσκαρ για τη δουλειά τους στο παρελθόν.









read more "Halloween - Η μεταμόρφωση της Heidi Klum"

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ευαγγελία Αραβανή και Δούκισσα Νομικού στις πιο σεξι πόζες .

 
ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ Ι ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ





Απολαύστε υπεύθυνα στο Athens Magazine…
read more "Ευαγγελία Αραβανή και Δούκισσα Νομικού στις πιο σεξι πόζες . "

Ξενοδοχεία γυμνιστών στην Ελλάδα

Περίπου πενήντα εκατομμύρια Ευρωπαίοι κάθε χρόνο επισκέπτονται τουλάχιστον μία παραλία γυμνιστών, ενώ η τουριστική βιομηχανία που περιστρέφεται γύρω τους σε παγκόσμια κλίμακα φτάνει σε αξία τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Παρ' όλα αυτά, μεγάλη μερίδα του κόσμου – και δη της Ελλάδας – εξακολουθεί να θεωρεί τον γυμνισμό επαίσχυντη συνήθεια, μια πρακτική που φέρνει την «ακολασία» στις ελληνικές παραλίες, που σκανδαλίζει, που «επιτέλους ,υπάρχουν και οικογένειες με παιδιά στην αμμουδιά» και που σίγουρα είναι κάτι το αφύσικο για τα ήθη μας. Κι όμως, ο γυμνισμός πρεσβεύει το ακριβώς αντίθετο. Την φυσικότητα. Ο αγγλικός όρος για τον γυμνισμό είναι «naturism» και αναφέρεται ακριβώς σε αυτό, την τάση δηλαδή των γυμνιστών να έρθουν όσο πιο κοντά στη φύση γίνεται, χωρίς αυτό το κομμάτι ύφασμα που ονομάζεται μαγιό, το οποίο μοιάζει για τα συντηρητικά πλήθη ως πανάκεια των ακόλαστων δυτικών οργίων. Παρ' όλα αυτά, οι εγχώριοι γυμνιστές δεν είναι λίγοι – είναι τόσοι ώστε να δώσουν το στίγμα τους σε συγκεκριμένες παραλίες, στις οποίες έχει «καθιερωθεί» να επιτρέπεται το μπάνιο χωρίς ρούχα και να μην υπάρχουν παρατράγουδα περί προσβολής της δημόσιας αιδούς. Και, αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ, θα ήταν ψέμα αν λέγατε ότι δεν έχετε σκεφτεί ούτε μια φορά πώς θα ήταν να κολυμπούσατε στα δροσερά νερά του Αιγαίου, όπως σας γέννησε η μαμά σας. Όσοι το σκέφτεστε, αλλά και όσοι το έχετε δοκιμάσει, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για τον εν Ελλάδι γυμνισμό.

Γιατί γυμνισμός;

«Κανείς δεν πρέπει να πεθάνει χωρίς να το έχει δοκιμάσει. Είναι ένα υπέροχο αίσθημα, μία εντελώς διαφορετική εμπειρία από το κολύμπι με μαγιό. Και η ηλιοθεραπεία χωρίς ρούχα σε μια όμορφη παραλία είναι επίσης μια θαυμάσια εμπειρία», καλεί τους αναγνώστες του ο ιθύνων νους ενός από τους πληρέστερους online οδηγούς γυμνισμού στην χώρα, ο Captain Barefoot. «Αν δεν έχετε δοκιμάσει τον γυμνισμό, απλώς φανταστείτε να βγάζετε τα ρούχα σας και να αισθάνεστε τον ήλιο ζεστό σε ολόκληρο το σώμα σας, με το αεράκι να χαϊδεύει την επιδερμίδα σας. Έπειτα κολυμπήστε στα νερά του Αιγαίου. Και μετά, όχι αδέξιες αλλαγές πίσω από πετσέτες, ούτε βρεγμένα μαγιό που πρέπει να κουβαλάτε μαζί σας ή να ταξιδεύετε με αυτά. Μόλις το δοκιμάσετε, δεν θα κοιτάξετε ποτέ ξανά πίσω», αναφέρει. Οι γυμνιστές άλλωστε αποτελούν μια ιδιαίτερα φιλική κοινότητα, ενώ στις παραλίες όπου συχνάζουν έχετε έναν επιπλέον λόγο να πάτε αν θέλετε να βρείτε την γαλήνη και την ησυχία (αυτή που χάσατε στις άλλες παραλίες, όπου «βασιλεύει» η αθάνατη φασαριόζικη ελληνική οικογένεια, αυτή που κατηγορεί τους υπόλοιπους για προσβολή αιδούς), αφού εκεί συνήθως δεν θα βρεθείτε μπροστά σε ρακετοπόλεμους και θορυβώδη μπαρ, αλλά κατά κανόνα σε μικρές αμμουδερές παραλίες με ήσυχους λουόμενους που απολαμβάνουν τη φύση.

Μύθοι και πραγματικότητα

Όχι, οι γυμνιστές δεν ενδιαφέρονται απαραίτητα για σεξ. Αυτός είναι ο νούμερο ένα μύθος και η μεγαλύτερη παρεξήγηση που συνοδεύει τους γυμνιστές, καθώς η γύμνια είθισται να συνδέεται με ερωτικούς συνειρμούς. Φυσικά και το γυμνό συνδέεται με στενά με τον ερωτισμό, αλλά οι γυμνιστές δεν... βγαίνουν από τα ρούχα τους για να βρουν ερωτικούς συντρόφους ή να επιδοθούν σε ομαδικά όργια στην παραλία, αλλά γιατί έτσι αισθάνονται πιο απελευθερωμένοι και κοντά στη φύση. Επιπλέον, οι γυμνιστές δεν είναι... εξωγήινοι. Δεν είναι άνθρωποι που κυκλοφορούν γυμνοί 24 ώρες το 24ωρο, χειμώνα-καλοκαίρι και πηγαίνουν στη δουλειά τους με αδαμιαία περιβολή. Είναι άνθρωποι που απλώς θέλουν να απολαύσουν τις βουτιές τους όπως όλοι μας. «Στην σημερινή Ελλάδα που θέλουμε να την λέμε προοδευτική με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, δυστυχώς, τόσο οι γυμνιστές όσο και η ιδεολογία του γυμνισμού αντιμετωπίζονται κατά ένα μεγάλο μέρος σαν κάτι το χυδαίο και άκρως σεξουαλικό», είχε δηλώσει στο in2life ο ιδρυτής της πιο οργανωμένης κοινότητας γυμνιστών της Ελλάδας, Greek Naturism. Ο ίδιος μας είχε αποκαλύψει πως είχε χάσει την δουλειά του έναν μήνα αφού μαθεύτηκε στον χώρο εργασίας του πως είναι γυμνιστής και πως υπάρχουν κι άλλα παρόμοια περιστατικά. «Ακόμα και σήμερα από βαθιά θρησκευόμενα άτομα και άτομα με μεσαιωνικές απόψεις δεχόμαστε λεκτικές και όχι μόνο επιθέσεις, λες και ο Αδάμ και η Εύα φόραγαν ολόσωμα μαγιό!», αναφέρει.
read more "Ξενοδοχεία γυμνιστών στην Ελλάδα"

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Πολίτης καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από ελεγκτή στο Μετρό


metro2910
Άγριο ξυλοδαρμό από ελεγκτή του Μετρό, καταγγέλλει πολίτης, στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό Αττικής, ύστερα από έλεγχο εισιτηρίου, που το σημάδι της επικύρωσής του δεν ήταν ευκρινές και ο ελεγκτής αμφισβήτησε επιβάτιδα ότι το είχε επικυρώσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, την Τρίτη στις 22 Οκτωβρίου, οι ελεγκτές συμπεριφέρθηκαν με απαξίωση, εκστομίζοντας υβριστικά λόγια στην επιβάτιδα, αμφισβητώντας ότι επικύρωσε το εισιτήριο της. Η γυναίκα τηλεφώνησε το σύζυγό της, ο οποίος καταγγέλλει ότι φτάνοντας στον σταθμό Αττικής λογομάχησε με τους ελεγκτές για τη συμπεριφορά τους και εκείνοι τον άρπαξαν από τα χέρια και με μια κίνηση τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, πέντε άτομα άρχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, μέχρι τη στιγμή που ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να τον προστατέψει. Όπως καταγγέλει, ο ελεγκτής τον απειλούσε κρατώντας έναν χαρτοκόπτη, φωνάζοντάς του «θα σε σκοτώσω«», ενώ τράβηξε τη γυναίκα του από τα μαλλιά.

Αποτέλεσμα του καβγά ήταν ο τραυματισμός του, καθώς φέρει τριπλό σκίσιμο στο κεφάλι και μώλωπες στα πλευρά από μπουνιές και κλοτσιές των ελεγκτών.


ΠΗΓΗ YUPII
read more "Πολίτης καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από ελεγκτή στο Μετρό"

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το αποτέλεσμα του τεστ έδειξε ότι ο νεαρός δεν είναι ο Μπεν



Πρόωρο τέλος είχαν οι ελπίδες της οικογένειας του μικρού Μπεν Νίνταμ καθώς από τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, αποδείχτηκε ότι ο νεαρός του βίντεο δεν έχει καμία σχέση με τον Μπεν. 

Το αποτέλεσμα του συγκριτικού τεστ DNA με το δείγμα του νεαρού που παρουσιάστηκε στις Αρχές στην Κύπρο, όταν έμαθε πως τον αναζητούσαν λόγω της ομοιότητάς του με τον Μπεν Νίντχαμ, δεν ήταν τα αναμενόμενα για τους  γονείς του Μπεν

.
Το χρονικό


Η έρευνα για τον εντοπισμό του 22χρονου, ο οποίος όπως αποδείχθηκε δεν είναι ο Μπεν Νίνταμ, ξεκίνησε μετά από μαρτυρίες σχετικά με την ομοιότητά του με τον αγνοούμενο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δηλωσε ότι οι Αρχές, έλαβαν μήνυμα από την Ιντερπόλ Ελλάδας, με το οποίο ζητήθηκε να εξεταστούν πληροφορίες ότι ο Μπεν Νίνταν, που εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια στην Κω, είναι πιθανό να βρίσκεται στην Κύπρο και να ζει με οικογένεια Ρομά. 
Τελικά, όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση DNA, ο νεαρός που απεικονίζεται στο βίντεο δεν είναι ο Μπεν Νίνταμ

ΠΗΓΗ ΖΟΥΓΚΛΑ.
read more "Το αποτέλεσμα του τεστ έδειξε ότι ο νεαρός δεν είναι ο Μπεν"

ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ

 menegakieleapovoli
Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη.  Η παρουσιάστρια, που δεν έκρυψε την ηλικία της θα σβήσει τα 44 κεράκια της, στο πλατό της εκπομπής της!
Ήδη οι φίλοι και οι θαυμαστές της άρχισαν από χθες το βράδυ να της γράφουν τις ευχές τους στα social media και εκείνη σήμερα με τη σειρά της θέλησε να τους ευχαριστήσει: «Πόσο χαρούμενη με κάνετε … Τόσες ευχές από χθες το βράδυ… Όλοι μου οι φίλοι κοντά μου! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ!», έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter.
Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη
elenigenethlia

GOVA STILETO
read more "ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ"

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Όλγα Ποταμίτου- Οι Έλληνες ηθοποιοί μας παίρνουν τις δουλειές

photo (3)

Η Όλγα Ποταμίτου ήταν χθες καλεσμένη στο στούντιο του «Έχουμε και λέμε», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για «εισβολή» των Ελλήνων ηθοποιών στην κυπριακή τηλεόραση. Ενώ τόνισε πόσο πολύ ......... αγαπά την Ελλάδα και τους Έλληνες είπε  «Τι θα γίνει με την κάθοδο των μυρίων; [...] Μην γίνεται εισβολή και ο κόσμος ο περισσότερος συμφωνεί μαζί μου».
Η κα Ποταμίτου ισχυρίστηκε  ότι αρκετοί Έλληνες έρχονται στην Κύπρο, παίρνουν τις δουλειές  και πρέπει άμεσα να φύγουν ή τουλάχιστον να μείνουν λιγότεροι.
Στο άκουσμα της δήλωσής της, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο ηθοποιός Γιώργος Ζένιος ο οποίος ανέφερε ότι αρκετοί Κύπριοι εργάζονται σε σήριαλ του ΑΝΤ1 και πληρώνονται από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος. “Ο γιος σου που εργάζεται στην Ελλάδα κυρία Όλγα είναι καλά. Γιατί να μην εργάζονται και οι Έλληνες εδώ, αφού όλοι Έλληνες είμαστε” της είπε ο Γιώργος Ζένιος.
Απαντώντας η Όλγα Ποταμίτου είπε :“Δεν είμαστε Έλληνες, αλλά Ελληνοκύπριοι αγαπητέ Γιώργο”….


read more "Όλγα Ποταμίτου- Οι Έλληνες ηθοποιοί μας παίρνουν τις δουλειές"

ΣΟΚ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΩΡΟ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ

Η ανακάλυψη ενός μωρού στη Γαλλία στο πορτ-μπαγκάζ  αυτοκινήτου, που ζούσε εκεί ίσως από τη στιγμή της γέννησής του και χωρίς καμία φροντίδα, έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στη Γαλλία.


Το μωρό, ένα κοριτσάκι ηλικίας από 15 ως 23 μηνών, το οποίο σύμφωνα με τη γαλλική δικαιοσύνη, παρουσιάζει "σημαντική καθυστέρηση" όσον αφορά το ύψος, το βάρος και τη νοητική του ικανότητα, εντοπίστηκε την 
Παρασκευή γυμνό, αφυδατωμένο, βρώμικο και πιθανότατα με πυρετό, στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου των γονιών του.

Η μητέρα είχε αφήσει το αυτοκίνητό της σε ένα συνεργείο στο Τερασόν της κντρικής Γαλλίας. Ο υπεύθυνος του συνεργείου όταν άκουσε "περίεργους θορύβους, σαν βογκητά", άνοιξε το πορτ-μπαγκάζ και ειδοποίησε την αστυνομία.

"Ακόμα δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Ηταν τρομακτικό θέαμα να βλέπει κανείς ένα κοριτσάκι μέσα στα περιττώματα, να μην μπορεί να κρατήσει όρθιο το κεφάλι του, κάτασπρο σαν το γύψο και με τα μάτια του να γυρίζουν ανάποδα. 'Ηταν φοβερό", είπε ο Γκιγιόμ Ικασέλ, 32 ετών, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ, τρεις ημέρες μετά τον εντοπισμό της μικρής.
Η μητέρα, μια 45χρονη και ο 40χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν την Παρασκευή και παρουσιάστηκαν ενώπιον δικαστή της πόλης Μπρίβ, τούς απαγγέλθηκαν κατηγορίες για στέρηση τροφής, φροντίδας και άσκηση βίας στο κοριτσάκι και αφέθησαν ελεύθεροι.

Τρία ακόμα παιδιά του ζευγαριού, ένα κοριτσάκι 4 ετών και δυο αγόρια 9 και 10 ετών που πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο, δόθηκαν σε κοινωνικές υπηρεσίες.

Το κοριτσάκι, το οποίο δεν μιλάει, δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο όσον αφορά την υγεία του, ωστόσο παρουσιάζει σημαντική καθυστέρηση όσον αφορά το ύψος, το βάρος και τη νοητική του ικανότητα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Μπριβ, Ζαν-Πιερ Λαφίτ, ο οποίος τόνισε ωστόσο ότι δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα εάν το παιδί ζούσε στο πορτ-μπαγκάζ από τη στιγμή της γέννησής του.

Ο υπεύθυνος του συνεργείου δήλωσε ότι η μητέρα είχε φέρει και πριν από λίγο καιρό το αυτοκίνητο για κάποιες επισκευές και ότι υπήρχε μια μυρωδιά σ΄αυτό.

Ο Ιγκασέλ πρόσθεσε ότι ξαφνιάστηκε με τη συμπεριφορά της μητέρας όταν ανακαλύφθηκε το μωρό στο πόρτ-μπαγκάζ. "Το έβρισκε φυσικό, αυτό ήταν που μάς σόκαρε πολύ. Τής ζητήσαμε να βγάλει αμέσως το μωρό από το αυτοκίνητο και να του δώσει να πιεί νερό", είπε.

Πυροσβέστες δήλωσαν ότι το κοριτσάκι βρισκόταν σε κίνδυνο λόγω της έλλειψης οξυγόνου εάν έμενε στο πορτ-μπαγκάζ 15 λεπτά με μισή ώρα περισσότερο, πρόσθεσε ο υπεύθυνος του συνεργείου.

Η μητέρα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι γέννησε μόνη της και ότι έκρυψε το παιδί από το σύντροφό της, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι δε γνώριζε για την ύπαρξή του.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει ποινή δεκαετούς κάθειρξης.

Η μητέρα, Γαλλίδα πορτογαλικής καταγωγής, είναι άνεργη. Ο άνδρας, ο οποίος είναι Πορτογάλος και εργαζόταν σε οικοδομές, είναι επίσης άνεργος. Όταν συνελήφθη, την Παρασκευή το βράδυ, ήταν μεθυσμένος

Πηγη Πρωτο Θεμα. 
read more "ΣΟΚ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΩΡΟ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ"

Υπόθεση Μπεν- Βρέθηκε ο νεαρός του βίντεο





«Είμαι ο νεαρός που απεικονίζεται στο βίντεο»
Ο νεαρός στο Α.Τ. Λεμεσού/πηγή φωτό: tothemaonline.com

Μετά από μαρτυρίες σχετικά με την ύπαρξη ενός νεαρού που μοιάζει με τον Μπεν Νίνταμ ο οποίος χάθηκε στην Κω στις 24 Ιουλίου του 1991 σε ηλικία 1,5 έτους, οι Αρχές πραγματοποιούν εκτεταμένη έρευνα στην Κύπρο.

Οι άντρες της αστυνομίας κατάφεραν σήμερα το απόγευμα να εντοπίσουν τον νεαρό άντρα που εμφανίζεται στο βίντεο να περιστοιχίζεται από τέσσερις αθίγγανους και ήδη έχει δώσει δείγμα αίματος ώστε να γίνει εξέταση DNA.

«Εντοπίστηκε ο άντρας που φαίνεται στο βίντεο. Είναι 22 χρονών και λέει ότι κατάγεται από την Ρουμανία. Είναι πλήρως συνεργάσιμος και έδωσε δείγμα αίματος για να γίνει εξέταση DNA. Ανέφερε ότι οι Ρομά που είναι δίπλα του είναι ο θείος και η θεία της κοπέλας του. Στην Κύπρο ήρθε μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου για να εργαστεί  και είχε σκοπό να μείνει μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου» επισημαίνουν αστυνομικές πηγές στο zougla.gr. 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, από το έτος 2005, ο τότε εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω, κ. Ανδρέας Καραφλός, είχε παραγγείλει τη διενέργεια ελέγχων σε καταυλισμούς Ρομά σε Λάρισα και Βέροια. Ο κ. Καραφλός, που υπηρετεί ως αντιεισαγγελέας Εφετών στην Αθήνα, φέρεται μάλιστα να έχει ενημερωθεί για την ύπαρξη αυτών των στοιχείων.

(Διεθνές ενδιαφέρον για την υπόθεση του Μπεν)

Το χρονικό της εξαφάνισης
Το θρίλερ του μικρού Άγγλου που χάθηκε στην Ελλάδα απασχόλησε έντονα τα Μέσα Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. 

Ο Μπεν Νίνταμ ήταν 1,5 χρόνων όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο νησί της Κω στις 24 Ιουλίου 1991. Η οικογένειά του βρισκόταν στο νησί συνδυάζοντας εργασία και διακοπές και διέμενε σε τροχόσπιτο, στην αγροτική περιοχή «Ηρακλής». 

Ο παππούς και η γιαγιά του σκέφτονταν μάλιστα να μείνουν μόνιμα στο νησί. Κάποια στιγμή ο θείος του απομακρύνθηκε και το παιδάκι τον ακολούθησε. Όλοι πίστεψαν ότι τον πήρε ο θείος του και δεν τον αναζήτησαν, με αποτέλεσμα η εξαφάνισή του να γίνει αντιληπτή αρκετές ώρες αργότερα. 

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη αλλά το παιδί δεν βρέθηκε. 

Η μητέρα, η γιαγιά και ο παππούς του, δεν έπαψαν να αναζητούν το άτυχο αγοράκι και ευαισθητοποίησαν την κοινή γνώμη. 

Ξένοι επιχειρηματίες προσφέρουν το ποσό των 640.000 ευρώ σαν αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει την αλήθεια για τον μικρό Μπεν. 



Η Σκότλαντ Γιάρντ μετά από επεξεργασία φωτογραφικού υλικού της οικογένειας, παρέδωσε και νέα εικόνα του Μπεν στην ηλικία των 21 χρόνων. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η 41χρονη μητέρα του Μπεν Νίνταμ, αναφερόμενη στην υπόθεση της μικρής Μαρίας, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Sunday Mirror» ότι οι ελληνικές αρχές πάντα υποστήριζαν ότι «οι τσιγγάνοι δεν κλέβουν παιδιά», και τονίζει ότι «τώρα ξέρουμε ότι το κάνουν. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, πως αυτές οι νέες πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον Μπεν».

Στη συνέντευξή της επεσήμανε ότι «πάντα πιστεύαμε ότι η απαγωγή του Μπεν είχε γίνει από τσιγγάνους και οι έρευνές μας, κατέληγαν πάντα στη Λάρισα. Πιστεύουμε ότι η έρευνα για την εξαφάνιση του Μπεν θα πρέπει να αρχίσει και πάλι στη Λάρισα σε συνεργα
σία της βρετανικής και της ελληνικής αστυνομίας».
ΠΗΓΗ ΖΟΥΓΚΛΑ
read more "Υπόθεση Μπεν- Βρέθηκε ο νεαρός του βίντεο"

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ


Αν μέχρι τώρα αντιμετώπιζες τις δουλειές του σπιτιού σαν αγγαρεία, ήρθε η ώρα να τις δεις διαφορετικά. Οι δουλειές  βοηθούν να κάψεις θερμίδες και να κρατήσεις τη φόρμα σου. Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρεις την απόφαση για γενική καθαριότητα, η οποία  θα κάνει το σπίτι σου να λάμπει αλλά και θα σε γυμνάσει.


1. Σφουγγάρισμα: Δώσε προσοχή στα σκονισμένα, βρόμικα πατώματα και με μια ώρα σφουγγαρίσματος θα κάψεις 153 θερμίδες.

2. Πλύσιμο δαπέδων: Εάν τα δάπεδα σου απαιτούν να πέσεις στα γόνατα, μπορείς να κάψεις μέχρι 187 θερμίδες μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

3. Τρίψιμο της μπανιέρας: Σε 15 λεπτά, θα κάψεις περισσότερες από 90 θερμίδες, αρκεί να τρίψεις καλά τα τοιχώματα!

4. Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα: Οι θερμίδες πάνε αναλογικά με το μέγεθος του σπιτιού σου! Μπορείς όμως να καις 119 θερμίδες ανά 30 λεπτά.

5. Σκούπισμα με απλή σκούπα: Μέσα σε 30 λεπτά, μπορείς να κάψεις 136 θερμίδες.

6. Πλύσιμο του αυτοκινήτου: Ξέχνα το πλυντήριο αυτοκινήτων και κάνε τη δουλειά με τα χέρια, αφού θα κάψεις 153 θερμίδες.

7. Καθαρισμός παραθύρων: Καθάρισε τα παράθυρα μέσα κι έξω και κάψε 167 θερμίδες σε 30 λεπτά.

8. Αναδιάταξη στην ντουλάπα: κάνε εκκαθάριση, τακτοποίησε τα ρούχα σου και γενικά ασχολήσου με τις ντουλάπες αφού θα κάψεις 85 θερμίδες.

9. Διακόσμηση: Τι θα έλεγες να φανείς δημιουργική και να ζωγραφίσεις ένα δωμάτιο; Άλλαξε τη διακόσμηση του σπιτιού σου και κάψε 167 θερμίδες σε 30 λεπτά.

10. Μετακίνηση: Θέλεις να αλλάξεις τη θέση μερικών επίπλων; Μετά από 15 λεπτά, θα έχεις κάψει 100 θερμίδες.

http://joytv.gr
read more "ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ"

ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Η ομάδα κωπηλασίας Warwick Rowers της Βρετανίας γυμνή για φιλανθρωπικούς σκοπούς

«Αν δεν σας εξιτάρει αυτό το ημερολόγιο, τότε δε σας εξιτάρει τίποτα» δηλώνει η καμπάνια των αθλητών....



Η ιδέα του ημερολογίου ξεκίνησε το 2009, που ο αθλητικός σύλλογος αντιμετώπισε προβλήματα οικονομικής φύσεως. Οι αθλητές αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους γυμνό ημερολόγιο.
Φυσικά πήγε πάρα πολύ καλά και από τότε το κάνουν κάθε χρόνο. Και ενώ τα πρώτα δύο χρόνια το πουλούσαν μόνο στο τοπικό πανεπιστήμιο, τώρα οι πωλήσεις τους είναι διεθνείς... !
Φέτος, εκτός απο το να καλύψουν κάποια έξοδα του συλλόγου τους, αποφάσισαν οτι θα συνεισφέρουν οικονομικά σε μια καμπάνια κατά της ομοφοβίας η οποία αφορά στον σχολικό εκφοβισμό στα σχολεία.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
read more "ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ"

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Σαουδική Αραβία-Συνελήφθησαν 14 γυναίκες επειδή οδηγούσαν

Οι σαουδαραβικές αρχές συνέλαβαν 14 γυναίκες επειδή οδηγούσαν, αναφέρει  δημοσίευμα της εφημερίδας αλ-Μεντίνα.

Συνελήφθησαν 14 γυναίκες επειδή οδηγούσαν
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι γυναίκες  συνελήφθησαν στην πρωτεύουσα Ριαντ, στις πόλεις Τζέντα και Μέκκα στη δυτική χώρα καθώς και στην Ανατολική Επαρχία.
Γυναίκες στη Σαουδική Αραβία πήραν στα χέρια τους το τιμόνι χθες στο πλαίσιο εκστρατείας διαμαρτυρίας για την απαγόρευση της οδήγησης που ισχύει για τις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία.
Ακτιβιστές ανήρτησαν στο YouTube πάνω από δέκα βίντεο που δείχνουν γυναίκες να οδηγούν παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των αρχών ότι θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν.
Στη χώρα δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει στις γυναίκες να οδηγούν, ωστόσο οι άδειες οδήγησης εκδίδονται μόνο γα άνδρες.
Γυναίκες που είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο, είχαν υποχρεωθεί από τις αρχές να υπογράψουν δήλωση ότι δεν θα το επιχειρούσαν πάλι. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν είναι γνωστό ποιά τιμωρία περιμένει τις συλληφθείσες.
ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ
read more "Σαουδική Αραβία-Συνελήφθησαν 14 γυναίκες επειδή οδηγούσαν "

Πέθανε ο θρύλος της ροκ, Λου Ριντ

Πέθανε ο θρύλος της ροκ, Λου Ριντ

Το μουσικό συγκρότημα του Λου Ριντ, οι Velvet Underground, υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα της ροκ

Πέθανε ο θρύλος της ροκ, Λου Ριντ
Hδη εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου τιμούν τη μνήμη του εκλιπόντος, ενώ στο λογαριασμό του καλλιτέχνη στο Twitter και στη σελίδα του στο Facebook αναρτήθηκε ένα μήνυμα που γράφει απλά "The Door"—υπονοώντας ότι ο δημοφιλής συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο ατζέντης του φέρεται ότι επιβεβαίωσε το θάνατό του σε μια δήλωση που επικαλέστηκε η βρετανική εφημερίδα Guardian.
Ο Ριντ, ερμηνευτής τραγουδιών όπως τα Walk on the wild side και Perfect day, είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος νωρίτερα φέτος.
read more "Πέθανε ο θρύλος της ροκ, Λου Ριντ"

ΤΟ ΣΕΞΥ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ SALMA HAYEK

Η Salma Hayek θεωρείται μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς των τελευταίων 10 ετών.

Η ηθοποιός  τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τα γυρίσματα την νέας της ταινίας «How to Make Love Like an Englishman». Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Μalibu,είχε ένα μικρό ατύχημα αφού φυσούσε και φορούσε φούστα. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα…






ΠΗΓΗ ΖΟΥΓΚΛΑ
read more "ΤΟ ΣΕΞΥ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ SALMA HAYEK"

ΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΗ


Περισσότερες από 1.177.000 εκτιμώνται ότι θα είναι οι συνολικές ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα για την περίοδο 2010-2020. 

Σε ποια επαγγέλματα εντοπίζονται οι περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης για το 2010-2020 στην Ελλάδα;

Περίπου 270.000 προβλέπεται ότι θα είναι οι ανοιχτές θέσεις εργασίας για εξειδικευμένους εργάτες στους τομείς της γεωργίας και της αλιείας, όπου ναι μεν η δημιουργία νέων θέσεων ("επέκταση ζήτησης"), θα κινείται σε αρνητικό πεδίο (-93.000), αλλά η ανάγκη αντικατάστασης 363.000 ατόμων (λόγω, κυρίως, συνταξιοδότησης) διαμορφώνει θετικό ισοζύγιο.

Ακολουθούν κατά σειρά οι υπάλληλοι του κλάδου των υπηρεσιών και οι πωλητές (162.000 ευκαιρίες απασχόλησης), τα διάφορα στελέχη (157.000), οι νομικοί, ανώτατα διοικητικά στελέχη και μάνατζερ (156.000, παρότι οι νέες θέσεις θα είναι μειωμένες κατά 52.000), οι τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων και τα συνδεόμενα επαγγέλματα (139.000) κ.τ.λ.

Νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν σε μεταφορές και διανομές, ενώ μεγάλη μείωση θα παρουσιάσει ο κλάδος των κατασκευών και της μεταποίησης.

Όσον αφορά τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, ο τομέας της μεταφοράς και διανομής προϊόντων εμφανίζει τις περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης για τη δεκαετία (448.000, εκ των οποίων 46.000 προβλέπεται ότι θα είναι νέες θέσεις).

Ο πρωτογενής τομέας ακολουθεί με 290.000 ευκαιρίες απασχόλησης και έπονται οι επιχειρηματικές και άλλες υπηρεσίες (207.000)

ΠΗΓΗ ΖΟΥΓΚΛΑ.
read more "ΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΗ "