PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ



Άγριο έγκλημα διεπράχθη στην Καστοριά, με θύμα μια 22χρονη κοπέλα. Το θύμα έφερε τουλάχιστον δέκα χτυπήματα στην καρδιά από μαχαίρι και ένα τραύμα στο λαιμό, το οποίο είχε προκληθεί από κατσαβίδι.

Ο φερόμενος ως δράστης δύο ώρες πριν διαπράξει το στυγερό έγκλημα είχε γράψει στην σελίδα του στο
Facebook: «Εγώ σε αγαπούσα πάρα πολύ, θα σε ακολουθήσω».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, το έγκλημα έγινε μέσα στο αυτοκίνητο του και αμέσως μετά ο δράστης έριξε το πτώμα της άτυχης κοπέλας στην λίμνη, όπου υπήρχαν ακόμα καρφωμένα το κατσαβίδι και το μαχαίρι.

Σε έγκλημα πάθους αποδίδεται η στυγνή δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά. Δράστης φέρεται να είναι ο 35χρονος φίλος της, ο οποίος τη σκότωσε ύστερα από τσακωμό.


Ο 35χρονος κατάφερε χτυπήματα στην κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της στη λίμνη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο εν λόγω άνδρας, λόγω της αναταραχής έχασε τον έλεγχο του αμαξιού του και προσέκρουσε σε κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Κιλκίς, φρουρούμενος.

Ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ ήταν εκείνος που υπέδειξε στην Αστυνομία το σημείο όπου βρισκόταν η σορός της άτυχης κοπέλας.
 

Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης δημοσιεύουν ανάρτηση από το
Facebook
, η οποία φέρεται να έχει γραφτεί από το δράστη. Στο μήνυμα γράφει μεταξύ άλλων: «Λυπάμαι… αυτό που έγινε τώρα δεν αλλάζει. Καλό ταξίδι και έρχομαι κι εγώ μαζί σου. Άλλωστε εδώ και ένα χρόνο ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του».
ΠΗΓΗ ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: