PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Ή ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

  
Ιστορία τρόμου με τον πύθωνα-«γίγαντα» στο Παραλίμνι. Άλλοι τον είδαν να σεργιανίζει στους δρόμους, άλλοι να κυνηγά σκύλους, άλλοι λένε ότι είναι πέντε μέτρα. Τον μπελά της βρήκε η Αστυνομία από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. Ωστόσο δεν  υπάρχει κάποια σχετική αναφορά για εξαφάνιση πύθωνα από κάποιον ιδιώτη ή από κατάστημα. 

Μια ηλικιωμένη γυναίκα το απόγευμα της Τετάρτης ενώ μάζευε την μπουγάδα   είδε ένα μαύρο πράγμα να κινείται στην αυλή τότε πέταξε τα ρούχα που κρατουσε και πανικοβλητη έτρεξε να μπει στο σπίτι όμως γλιστρησε στα σκαλιά της βεράντας και  χτυπησε στο πρόσωπο και τα γόνατα.  Όπως διαπιστώθηκε αργότερα , η γυναίκα είδε ένα  μαύρο καλσόν  που το είχε πάρει ο άνεμος και νόμισε ότι ήταν  ο πύθωνας που αναζητούν στο Παραλίμνι, γεγονός που την κατατρόμαξε και είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό της. 

Η ιστορία και η εκδοχή… 

Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από 15 μέρες  όταν ένας κάτοικος του Παραλιμνίου που περπατούσε το βράδυ, φέρεται να είδε εναν πύθωνα δύο μέτρων να κυνηγά έναν μεγαλόσωμο σκύλο, όταν διηγήθηκε  την ιστορία στους φίλους του, αυτοί τον παρότρυναν  να το αναφέρει στην Αστυνομία.

Ωστόσο, η επιστημονική άποψη που έχει η Αστυνομία είναι ότι οι πύθωνες κινούνται σε θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών Κελσίου και σίγουρα δεν μπορούν να κυνηγούν σκύλους και μάλιστα μεγαλόσωμους.  


Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή για την υπόθεση. Κάποιοι μιλούν για ένα σκύλο που λύθηκε με το σχοινί του και έτρεχε στους δρόμους της περιοχής και ότι ίσως με τα φώτα το βράδυ να δημιουργήθηκε η σχετική εικόνα στον άνθρωπο που ανέφερε την υπόθεση. 

Η Αστυνομία  συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης, με την ελπίδα κάποια στιγμή- εάν όντως υπάρχει πύθωνας- να λάβει την πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό και παγίδευσή του. 

ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: