PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...


Αλεσάντρα Αμπρόζιο
Στους δρόμους της Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Αλεσάντρα Αμπρόζιο έχοντας στην αγκαλιά της τον 17 μηνών γιο της, Νόα.


Αμάντα Σέιφριντ
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ εθεάθη στα γυρίσματα νέας της ταινίας με τίτλο «While we' re young» η Αμάντα Σέιφριντ. Η 27χρονη ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό των Ναόμι Γουότς και Μπεν Στίλερ, ενώ τα γυρίσματα ξεκίνησαν πρόσφατα από τη Νέα Υόρκη. 


Κιμ Καρντάσιαν
Το γραφείο του παιδιάτρου που παρακολουθεί την μόλις 3 μηνών κόρη της, Νόρι, επισκέφτηκε η Κιμ Καρντάσιαν. Η 32χρονη reality star φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο στενό παντελόνι που αποκάλυπτε ότι έχει απαλλαγεί από αρκετά από τα κιλά της εγκυμοσύνης. 


Λίντσεϊ Λόχαν
Mια χαλαρή βόλτα με τη μητέρα της, Ντίνα, απόλαυσε η Λίντσεϊ Λόχαν. Η 27χρονη ηθοποιός και η μητέρα της νοίκιασαν δύο ποδήλατα ως μεταφορικό μέσο και μαζί διέσχισαν τους δρόμους της Νέας Υόρκης.


Τζένιφερ Γκάρνερ 
Στη παιδική χαρά εντόπισαν οι παπαράτσι την Τζένιφερ Γκάρνερ. Η 41χρονη ηθοποιός με καθημερινά ρούχα έπαιξε με τον γιο της, Σάμιουελ, αδιαφορώντας για την παρουσία των φωτογράφων.


Χίλαρι Σουάνκ
Μετά από μια προπόνηση στο τένις εντόπισε ο φακός τη Χίλαρι Σουάνκ. Η 39χρονη ηθοποιός είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της, Λόρεν Φλέρι. 


Κέιτ Μος
Ένα μεγάλο επετειακό πάρτυ διοργάνωσε η εταιρεία καλλυντικών Rimmel, με αφορμή τα 180 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της ομορφιάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο London Film Museum και μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσε ηΚέιτ Μος.


Ολιβιέ Μαρτίνεζ με την κόρη της Χάλι Μπέρι, Νάλα
Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της Χάλι Μπέρι και του Ολιβιέ Μαρτίνεζ, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε λίγο από τον χρόνο του με την κόρη της Μπέρι, Νάλα, συνοδεύοντάς την στο μεγάλο πάρκο Mr. Bones Pumpkin του Μπέβερλι Χιλς. Παράλληλα, το διάσημο ζευγάρι έκανε γνωστό το όνομα του πρώτου του παιδιού: Μακέο Ρόμπερτ Μαρτίνεζ (Το Μακέο σημαίνει δώρο Θεού και είναι η ισπανική εκδοχή του ονόματος Ματέο ή Μάθιου) θα είναι το όνομα του μικρού.


Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι 
Στους δρόμους της Νέας Υόρκης εθεάθη η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι.  Το διάσημο μοντέλο μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της για το επάγγελμα της και για το πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε αυτό τα τελευταία χρόνια: «Ξεκίνησα το 2003, όταν τα κάστινγκ έρχονταν σε μένα με φαξ. Τώρα βρίσκονται όλα στα social media πολύ γρήγορα. Υπάρχει μεγαλύτερη δέσμευση. Όλοι θέλουν να μάθουν για τα μοντέλα, τώρα είσαι πιο αληθινή από ποτέ. Δεν είσαι πια μια μονοδιάστατη εικόνα. Ίσως οι παπαράτσι είναι κομμάτι όλου αυτού. Τώρα αναμένεται από τα μοντέλα να είναι πιο έξυπνα, να έχουν γνώμη και να έχουν προσωπικότητα».


Σάντρα Μπούλοκ
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες η Σάντρα Μπούλοκ. Η διάσημη ηθοποιός διέσχισε το κόκκινο χαλί του Odeon Leicester Square του Λονδίνου, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Gravity», κατά τη διάρκεια του 2013 BFI London Film Festival. Για την εμφάνιση αυτή επέλεξε ένα φόρεμα της σχεδιάστριας Stella McCartney, που τόνιζε τα καλογυμνασμένα της πόδια. 


Σαρλίζ Θέρον
Έχοντας πάντα μαζί τον γιο της, η Σαρλίζ Θερόν αποχωρεί από το γυμναστήριο, μετά την καθημερινή της προπόνηση. Η 38χρονη ηθοποιός πρόσφατα υποβλήθκηε σε μια χειρουργική επέμβαση στον αυχένα της, αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε χρόνια
ΠΗΓΗ YUPII.GR. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: