PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Έχεις φανταστεί ποτέ να σηκώνεσαι απ’ το κρεβάτι και να πετάς
απ’ τη χαρά σου που θα πας στη δουλειά; Το παν είναι το κίνητρο και οι παρακάτω εταιρείες το προσφέρουν.






Google, Inc.



Δωρεάν  πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, ενδιάμεσα σνακ, καφέδες κτλ , και μάλιστα δικαίωμα επιλογής ανάμεσα σε 16 gourmet καφετέριες.

Αν το σκυλί σου νιώθει μοναξιά, μπορείς να το πάρεις μαζί σου. Αν νιώθεις ψυχολογικά πιεσμένος, μπορείς να πας στον ειδικό χώρο για μασάζ Αν θες μπορείς να επισκεφτείς  ένα από τα 4 γυμναστήρια της εταιρείας ή αν προτιμάς  να πας να βάλεις  μπουγάδα σου στο πλυσταριό της εταιρείας.

S.C. Johnson



Σ’ αυτήν την εταιρεία δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείς αν δεν έχεις χρόνο για τις δουλειές σου. Η εταιρεία προσφέρει στους υπαλλήλους της μια υπηρεσία που αναλαμβάνει τις εξωτερικές τους δουλειές.
Άναλαμβάνουν να πάνε τα γράμματά σου στο ταχυδρομείο,  να πάνε super market, να πάρουν τα ρούχα σου απ’ το καθαριστήριο, να επιστρέψουν τα βιβλία που πήρες απ’ την βιβλιοθήκη, να ανανεώσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου ή να στο πάνε για service, ακόμα και να περιμένουν στην ουρά για εισιτήρια μιας συναυλίας.

Τα προνόμια δεν σταματάνε με την συνταξιοδότηση. Οι συνταξιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν μια ισόβια κάρτα μέλους για το γυμναστήριο και το κέντρο υγείας της εταιρείας.



MillerCoors, LLC.



 Το 2004 η εταιρεία άνοιξε μια μπιραρία για τους εργαζόμενους μετά τη δουλειά, όπου μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 7 ποικιλίες βαρελίσιας μπύρας και σε 13 σε μπουκάλι.



Το καλύτερο βέβαια είναι ότι στα καινούρια κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Σικάγο, η μπυραρία είναι στο roof garden όπου μπορεις να απολαυσεις τη θεα



Genentech, Inc.



Το 2006 ανακηρύχτηκε η καλύτερη εταιρία για να δουλεύει κανείς. Αν έχεις παιδί ή σκυλί σου παρέχουν δωρεάν φροντίδα σε κέντρο μέσα στην εταιρία. Επίσης δεν έχεις δικαιολογία να πας με χάλια κουστούμι αφού το καθαριστήριο είναι μέσα στην εταιρία κι αυτό. Όπως και το κομμωτήριο αλλά και ο οδοντίατρος. Όποτε βρες άλλη δικαιολογία απ’ τον πονόδοντο για να μην πας στη δουλειά.



Όλοι οι καφέδες σου είναι κερασμένοι, καθώς και το φαγητό σου. Απλά αν θες σούσι πρέπει να ενημερώσεις για να στο έχουν έτοιμο. Μην φας το χθεσινό.



Κι επειδή ανησυχούν μην «καείς» απ’ την πολύ δουλειά, πέρα από την άδεια που δικαιούσαι κάθε χρόνο, σου δίνουν έξτρα 6 βδομάδες κάθε περίπου 7 χρόνια. Δεν ανέφερα φυσικά ότι η άδεια είναι πληρωμένη. Κατάλαβες τώρα γιατί πήρε το βραβείο;



Chesapeake Energy



Είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία φυσικού αερίου στην Αμερική. Γι’ αυτό και δίνει αρκετά προνόμια αν αποφασίσεις να δουλέψεις εκεί.



Αρχικά μπορείς να κάνεις δωρεάν μαθήματα ελεύθερης κατάδυσης και αν πάρεις τη βεβαίωση που χρειάζεται σε πάνε και δωρεάν ταξιδάκι στο Μεξικό για να εξασκηθείς. Τώρα αν δεν είσαι φαν της θάλασσας, μπορείς να βγεις στον κήπο(τώρα ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, κήπο δεν το λες!) οπού μπορείς να συμμετέχεις σε μια σειρά δραστηριοτήτων, από επιδείξεις μαγειρικών ικανοτήτων μέχρι μαθήματα γιόγκα και τάι-τσι.



Τι άλλο θες; Και θα μάθεις να μαγειρεύεις, και να κάνεις καταδύσεις και να διαλογίζεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: