- 2 μεγάλα φιλέτα σολομού
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
χυμός από 2 πορτοκάλια
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 κουτ.σούπας μουστάρδα
αλάτι
Ετοιμάστε τη μαρινάτα ανακατεύοντας καλά τα υλικά.
Απλώστε σε ένα ταψάκι μερικές κουταλιές από τη μαρινάτα βάλτε τα φιλέτα με την πέτσα από πάνω και περιχύνετε καλά με την υπόλοιπη μαρινάτα. Αφήνετε στο ψυγείο 2-3 ώρες.
Στραγγίστε το σολομό και βάλτε τον στο ταψί για να ψηθεί. Σουρώστε τη μαρινατα και την βάλτε την πάνω στο ψάρι.
Ψήνετε στον αέρα, στους 170 C, 20-25 λεπτά .
PARALIA AMMOUDIA
παραλια
EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE
- ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (76)
- ΑΣΤΕΙΑ (9)
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ (91)
- ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (58)
- ΨΑΡΕΜΑ (27)
- ammoudiablogspot.com (61)
- LIFESTYLE (94)
Συνολικές προβολές σελίδας
Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012
ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου