ΥΛΙΚΑ
6 φιλετάκια
ελαιολαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλικομμένη
1 κρεμμύδι
6-8 μανιτάρια
μπέικον
100 γρ μπέικον
λίγη μουστάρδα
5ο ml κονιάκ
300 ml κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε τα φιλετάκια στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν πολύ καλά. Βγάζουμε το κρέας και βάζουμε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμύδι και τον ψιλοκομμένο σκόρδο. Αφού τσιγαριστούν για 1 λεπτό προσθέτουμε το μπέικον και μετά από ένα λεπτό τα μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες. Βάζουμε ξανά στο τηγάνι το βοδινό και βάζουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. μετά από 1 ή 2 λεπτά βάζουμε το κονιάκ και το ανάβουμε με ένα αναπτήρα.
Μετά από λίγο σβήνουμε τη φωτιά με το κρασί. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και όταν εξατμιστεί η ποσότητα των υγρών μέσα στο τηγάνι προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Μετά από 2-3 λεπτά, όταν δέσει η σάλτσα, το φαγητό θα είναι έτοιμο
Μετά από λίγο σβήνουμε τη φωτιά με το κρασί. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και όταν εξατμιστεί η ποσότητα των υγρών μέσα στο τηγάνι προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Μετά από 2-3 λεπτά, όταν δέσει η σάλτσα, το φαγητό θα είναι έτοιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου