PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΕΣΒΗΣΕ ΣΤΑ 95 ΤΟΥ Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ

Έσβησε σε ηλικία 95 ετών ο Γλαύκος Κληρίδης
Ανήμερα της 30ης επετείου ανακήρυξης του ψευδοκράτους λύγισε η καρδιά του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Προέδρου ανακοίνωσε ο προσωπικός του γιατρός Ιωσήφ Κάσιος, o oποίος ανέφερε "ο μεγάλος ηγέτης έφυγε στις 6:20 μ.μ. σήμερα". 
 Ο Πρόεδρος της Kυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τηλεφωνική του παρέμβαση από τη Σριλάνκα απ’ όπου βρίσκεται εξέφρασε το συγκλονισμό του για την απώλεια του Γλαύκου Κληρίδη. «Είναι μια δοκιμασία για μένα γιατί ο Γλαύκος Κληρίδης ήταν παραπάνω από πολιτικός μου πατέρας.  Αισθάνομαι συγκλονισμό. Θα κηρυχθεί δημόσιο πένθος. Η κηδεία του θα γίνει κάθε μεγαλοπρέπεια όπως άξιζε στον Γλαύκο Κληρίδη. Ο Γλαύκος Κληρίδης άφησε μια πολιτική κληρονομιά που κανένας δεν μπορεί να την αγνοήσει είτε συμφωνούσε είτε διαφωνούσε μαζί του".  Ο 95χρονος Γλαύκος Κληρίδης νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα στην κλινική "Ευαγγελίστρια" στη Λευκωσία σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, χωρίς μηχανική υποστήριξη και απλά του χορηγούνταν η ενδεικνυόμενη φαρμακευτική αγωγή.
 Ο Γλαύκος Κληρίδης είχε εισαχθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια για νοσηλεία, ενώ υπεβλήθη και σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για διάφορα προβλήματα υγείας που κατά καιρούς παρουσίαζε και η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη λόγω και της προχωρημένης ηλικίας


\


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΜΜΟΥΔΙΑ
ΠΗΓΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: