PARALIA AMMOUDIA
παραλια
EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE
- ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (76)
- ΑΣΤΕΙΑ (9)
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ (91)
- ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (58)
- ΨΑΡΕΜΑ (27)
- ammoudiablogspot.com (61)
- LIFESTYLE (94)
Συνολικές προβολές σελίδας
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012
ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΟ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΛΟΤΤΟ
Αν έχει τύχης … διάβαινε, γιατί είναι πολύ πιθανό να έχεις και το όνομα και τη χάρη. Έτσι συνέβη και με τον Κ. Μητσοτάκη. Οι κάτοικοι ενός ολόκληρου χωριού κέρδισαν 722 εκατ. ευρώ… εκτός από αυτον . Δεν πρόκειται για τον … γνωστό επίτιμο Κ. Μητσοτάκη, αλλά για έναν κινηματογραφιστή που ο έρωτας τον οδήγησε στο χωριό Σοντέτο της Ισπανίας. Ο Κωστής Μητσοτάκης όμως φαίνεται ότι έχει … και το όνομα και τη χάρη του επιτίμου. Όπως διαβάζουμε στα ΝΕΑ, οι κάτοικοι του χωριού έπαιξαν όλοι μαζί Λοττο και … κέρδισαν. Εκείνος όμως έμεινε εκτός κερδών καθώς τα άτομα που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν τους κατοίκους του χωριού … απλώς προσπέρασαν το σπίτι του Κωστή Μητσοτάκη. Ο λόγος; Ίσως κάποιες φήμες να έχουν φτάσει και στα αυτιά τους και φοβήθηκαν το όνομα.
Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012
Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012
ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
- 2 μεγάλα φιλέτα σολομού
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
χυμός από 2 πορτοκάλια
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 κουτ.σούπας μουστάρδα
αλάτι
Ετοιμάστε τη μαρινάτα ανακατεύοντας καλά τα υλικά.
Απλώστε σε ένα ταψάκι μερικές κουταλιές από τη μαρινάτα βάλτε τα φιλέτα με την πέτσα από πάνω και περιχύνετε καλά με την υπόλοιπη μαρινάτα. Αφήνετε στο ψυγείο 2-3 ώρες.
Στραγγίστε το σολομό και βάλτε τον στο ταψί για να ψηθεί. Σουρώστε τη μαρινατα και την βάλτε την πάνω στο ψάρι.
Ψήνετε στον αέρα, στους 170 C, 20-25 λεπτά .
Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
YΛIKA
1 κοτόπουλο
500 γραμμάρια χυλοπίτες
1 κιλό ντομάτες
1 ποτήρι του νερού χυμό ντομάτας
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτηράκι του κρασιού άσπρο κρασί
αλάτι και πιπέρι
τυρι της αρεσκειας σας τριμμένο
1 ποτηράκι λάδι
Σε μια κατσαρόλα βάλτε το λάδι, το κρεμμύδι και το κοτόπουλο για 10 λεπτά περίπου, προσέχοντας να μην καεί το κρεμμύδι. Mετά βάλτε το κρασί, τις ντομάτες, το χυμό ντομάτας, λίγη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και νερό και αφήστε το κοτόπουλο να βράσει μεχρι να μείνει με τη σάλτσα του. Bάλτε το κοτόπουλο σε ένα πιατο και προσθεστε στην ίδια κατσαρόλα λίγο νερό για να βράσετε μέσα τις χυλοπίτες . Mόλις βράσει το νερό, βάλτε τις χυλοπίτες, ανακατέψτε για να μην κολλήσουν και τις αφήστε τες να βράσουν. Mόλις βράσουν, βάλτε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα, μέχρι να πάρει μια βράση. Σερβίρετε τις χυλοπίτες ζεστές, με τριμμένο τυρι.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)