ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ
- Πίτες για γύρο
- Ντομάτα
- Κρεμμύδι
- Τζατζίκι
- Τηγανητές πατάτες
- 1 κιλό πανσέτα κομμένη σε στενόμακρες λεπτές λωρίδες
- Αλάτι, πιπέρι και 2 κ. ελαιόλαδο
Αλατοπιπερώστε το κρέας και σωτάρετε με το λαδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινίσει.Σερβίρετε τις πίτες βάζοντας
το γύρο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τη ντομάτα, τις τηγανητές πατάτες, το τζατζίκι και ό,τι άλλο σας αρέσει.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΕΣ
- 1 1/2 κούπα αλεύρι
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 2 κουταλί λάδι
- Νερό όσο σηκώσει
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..........
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου