Υλικά 1 κιλο μοσχαρίσιο κρέας 600 γραμ καθαρισμένες πατάτες 5 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 1 ρίζα σέλινο καλοπλυμένη |
σέλινο
αλάτι, πιπέρι, λάδι
Βάζουμε 1 -1,5 λίτρο νερό να βράσει και ρίχνουμε το κρέας και το κρεμμύδι ή το πράσσο ή και τα δύο. Μόλις ξαναπάρει βράση, αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε τη χύτρα. Μόλις βγει η βαλβίδα χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 25 λεπτά. Ανοίγουμε και ρίχνουμε τα λαχανικά και λάδι. Βράζουμε για 15 λεπτά.
Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι και μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπερι.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου