PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ


Σύμφωνα με την "Daily Mail" ο Κριστιάνο Ρονάλντο  έλαβε ένα καυτό  mail από μια ολλανδή θαυμάστριά του η οποία του ζητούσε "να είναι μαζί" και για να τον πείσει επισύναψε και μερικές άκρως αποκαλυπτικές  φωτογραφίες
Προβληματισμένη φαίνεται η όμορφη Ιρίνα... Γιατί άραγε;

Θέλοντας  να εξαφανίσει τα πειστήρια, ο πορτογάλος άσος κατα λάθος αντί να πατήσει το κουμπί "delete" και να σβήσει το μήνυμα, πάτησε το "forward to all" και το προώθησε σε όλους του παραλήπτες του καταλόγου του, συμπεριλαμβανομένης και της αρραβωνιαστικιάς του, Ιρίνα Σέικ.
"Το τηλέφωνο του Κριστιάνο έχει σπάσει τις τελευταίες μέρες από τους φίλους και γνωστούς που θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για το κορίτσι στις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες η θαυμάστρια του Ρονάλντο έστειλε στο είδωλο της ένα σωρό ημίγυμνες και άκρως προκλητικές φωτογραφίες της με σκοπό να τον δελεάσει. 
 Πληροφορίες θέλουν την 25ρονη ρωσίδα καλλονή να είναι πολύ άνετη με το όλο συμβάν.Το εντυπωσιακό μοντέλο φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι όπου πάει ο Κριστιάνο της γυναίκες του ρίχνονται αλύπητα. Αλλά εκείνη είναι σίγουρη για το αγόρι της.
Ό,τι και αν συνέβη δεν φαίνεται να τάραξε στο παραμικρό τα σχέδια του ζευγαριού για τον γάμο τους που κατά τα φαινόμενα θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο σε ένα νησί κοντά στη Μαδέρα, φυσικά μετά τις υποχρεώσεις του Κριστιάνο με την εθνική Πορτογαλίας στο Euro 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: