PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Το ανθρώπινο προσωπο τηςηλεκτρικής ενόψει Χριστουγέννων.


Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και ενώ όλοι ετοιμάζονται για τη γέννηση του Θεανθρώπου, που ήρθε κοντά μας για να μας μάθει την αγάπη, ηηλεκτρικη βγήκε παγανιά και κλείνει το ρεύμα των καταναλωτών που δυσκολεύονται να πληρώσουν τους υπερογκους λογαριασμους τους, λόγω της έκρηξης, οπως οι ίδιοι λένε.
Σε περίπτωση που τηλεφωνήσει κάποιος καταναλωτής για να του δώσουν μια μικρή παραταση χρόνου, έστω και μιας εβδομάδας, τον παραπέμπουν στον υπεύθυνο και η ιδιαιτερα γραμματέας του υπευθύνου ξανά στον ταμία. Η γραμματέας ηθικοδιδακτικά απαντάει στον καταναλωτή «πρέπει να κάνεις οικονομία για να μπορεις να πληρώνεις το ρεύμα», ποια οικονομια από τη στιγμή που είμαι ανεργος και πληρώνω καθε διμηνία 600 ευρώ ρεύμα για ένα διαμέρισμα μόλις 40 τ.μ.
Η ιδιαιτερα απαντάει ότι ο υπεύθυνος δεν μπορεί να μιλήσει για τέτοια ευτελή θέματα εχει πιο σοβαρα πράγματα να ασχοληθεί και λυπάται πολύ που το παιδί σου θα μείνει Χριστουγεννιατικα χωρίς ρεύμα, όμως έχουν εντολές να μη δεχονται να κάνουν διευκολύνσεις.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: