PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΔΙΠΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



 Μητέρα και γιος που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας και βρίσκονταν σε οικονομικό αδιέξοδο, βρήκαν φρικτό τέλος πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού τους.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο αυτόχειρας είχε προϊδεάσει για το απονενοημένο διάβημα, δημοσιεύοντας κείμενο απόγνωσης σε ιστοσελίδα.


Η διπλή αυτοκτονία έγινε χθες το πρωί στη συμβολή των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου, στο Μεταξουργείο. Εκεί, στον πρώτο όροφο  πολυκατοικίας ζούσαν εδώ και πολλά χρόνια ο 60χρονος μουσικός και η 90χρονη μητέρα του.

Ηταν λίγο μετά τις 8.00 το πρωί όταν οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν δύο δυνατούς διαδοχικούς γδούπους. Οταν πλησίασαν να δουν τι συμβαίνει, είδαν έντρομοι την ηλικιωμένη γυναίκα και τον γιο της να κείτονται νεκροί, φέροντας συντριπτικά τραύματα από πτώση. 

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι έβλεπαν πάντα τη μητέρα συνεχώς μαζί με τον γιο της, ο οποίος τη φρόντιζε καθώς εκείνη έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Λίγες ώρες πριν προβεί στο απονενοημένο  ο 60χρονος μουσικός ανάρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα στιχουργικής ένα κείμενο όπου περιέγραφε το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόταν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: