PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΒΟΥΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ


Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν, χθες το μεσημέρι, στο δημαρχείο της Κάτω Αχαΐας όταν ένας γνωστός καταστηματάρχης της περιοχής πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του γραφείου του δημάρχου Ανδρέα Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο επιχειρηματίας εισέβαλε σε έξαλλη κατάσταση μαζί με τη σύζυγό του στο γραφείο του δημάρχου και άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα. Ο 45χρονος είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή Λακόπετρα και έχει διαφορές με τον ιδιοκτήτη καντίνας στην ίδια περιοχή.

Ζητούσε επίμονα από τον δήμαρχο να αφαιρέσει την άδεια της καντίνας γιατί κάνει κακό στη δουλειά του. Οταν όμως ο δήμαρχος του εξήγησε πως αυτό δεν είναι δυνατόν καθώς η καντίνα διαθέτει νόμιμη άδεια, ο 45χρονος άρχισε να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

Ο δήμαρχος κάλεσε συνεργάτες του και τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης σε μια προσπάθεια να τον ηρεμήσουν, ωστόσο ο καταστηματάρχης, προτού προλάβει κανείς να αντιδράσει, άνοιξε την πόρτα, βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Ο δήμαρχος, οι συνεργάτες του, πολίτες και υπάλληλοι έτρεξαν για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Και όπως αποδείχτηκε, ο 45χρονος ήταν πολύ τυχερός. Το γραφείο του δημάρχου βρίσκεται στο υπερυψωμένο ισόγειο του δημαρχείου, ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχουν φυτά που ανέκοψαν την πτώση του.

ΠΗΓΗ espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: