PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Πολίτης καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από ελεγκτή στο Μετρό


metro2910
Άγριο ξυλοδαρμό από ελεγκτή του Μετρό, καταγγέλλει πολίτης, στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό Αττικής, ύστερα από έλεγχο εισιτηρίου, που το σημάδι της επικύρωσής του δεν ήταν ευκρινές και ο ελεγκτής αμφισβήτησε επιβάτιδα ότι το είχε επικυρώσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, την Τρίτη στις 22 Οκτωβρίου, οι ελεγκτές συμπεριφέρθηκαν με απαξίωση, εκστομίζοντας υβριστικά λόγια στην επιβάτιδα, αμφισβητώντας ότι επικύρωσε το εισιτήριο της. Η γυναίκα τηλεφώνησε το σύζυγό της, ο οποίος καταγγέλλει ότι φτάνοντας στον σταθμό Αττικής λογομάχησε με τους ελεγκτές για τη συμπεριφορά τους και εκείνοι τον άρπαξαν από τα χέρια και με μια κίνηση τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, πέντε άτομα άρχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, μέχρι τη στιγμή που ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να τον προστατέψει. Όπως καταγγέλει, ο ελεγκτής τον απειλούσε κρατώντας έναν χαρτοκόπτη, φωνάζοντάς του «θα σε σκοτώσω«», ενώ τράβηξε τη γυναίκα του από τα μαλλιά.

Αποτέλεσμα του καβγά ήταν ο τραυματισμός του, καθώς φέρει τριπλό σκίσιμο στο κεφάλι και μώλωπες στα πλευρά από μπουνιές και κλοτσιές των ελεγκτών.


ΠΗΓΗ YUPII

Δεν υπάρχουν σχόλια: