PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Μεγάλα ή μικρότερα ψέματα αποκαλύπτονται κάθε τόσο, όμως ουδέν κρυπτόν υπό τα φώτα της δημοσιότητας. Στον πλανήτη Χόλιγουντ, το πιο συνηθισμένο ψέμα είναι αυτό της ηλικίας των κυριών ή ακόμη και των αντρών, ενώ συνηθισμένα είναι τα ψέματα των σταρ για να προστατεύσουν την εικόνα τους ή να «ανεβάσουν» το πρεστίζ τους.
H Κάρε Οτις που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τις δεκαετίες του '80 και του '90, και έκοβε την ανάσα των ανδρών με τον ρόλο της στην ταινία «Αγρια Ορχιδέα»σε όλες τις συνεντεύξεις της για τα μυστικά της εκθαμβωτικής 
ομορφιάς της απαντούσε ότι έκανε γυμναστική και την ισορροπημένη διατροφή.
Ωσπου τελικά η 45χρονη σήμερα Οτις σταμάτησε τα ψέματα και είπε για πρώτη φορά την αλήθεια, αποκαλύπτοντας ότι λιμοκτονούσε για να μείνει αδύνατη, έκανε εμετούς, είχε ανορεξία και βουλιμία, γυμναζόταν το λιγότερο επί δύο ώρες την ημέρα και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. «Ελεγα ότι έτρωγα δημητριακά για πρωινό, κοτόπολουλο και λαχανικά για μεσημεριανό, ψάρια και σαλάτα για δείπνο, ενώ στην πραγματικότητα η βάση της διατροφής μου ήταν τα τέσσερα με έξι φλιτζάνια σκέτου καφέ την ημέρα, αποφεύγοντας έστω και μια σταγόνα γάλα, αφού έτρεμα τις θερμίδες. Μετά από 20 χρόνια πείνας, απέκτησα τρεις τρύπες στην καρδιά. Τα δόντια, τα νύχια και τα μαλλιά μου έπεσαν».
Οταν ακόμα ήταν «πριγκίπισσα της ποπ», η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, προσπαθώντας να πλάσει την εικόνα της, δήλωνε ρητά ότι απορρίπτει το προγαμιαίο σεξ και γι' αυτό διαφυλάσσει την παρθενιά της. Τελικά η Σπίαρς αργότερα  εξομολογήθηκε  «Προσπαθούσα να φτιάξω μια εικόνα και να γίνω κάποια που δεν ήμουν» δήλωσε στο περιοδικό «W».\
Κάπως έτσι την «πάτησε»  η Λίντσεϊ Λόχαν. Προσπαθώντας να δημιουργήσει την εικόνα της έχει πει πολλές φορές ψέματα και έχει πιαστεί άλλες τόσες. Τα ψέματά της εξόργισαν μέχρι και τους δικαστές αλλά και τις αστυνομικές Αρχές που την κατηγόρησαν για ψευδορκία. 
Στα πράσα έχει πιαστεί και ο Τζάστιν Μπίμπερ  που για να ανεβάσει τις μετοχές του δεν διστάζει να επινοήσει ιστορίες Αν και η καριέρα του είχε ήδη εκτοξευθεί, ο νεαρός τραγουδιστής με το τεράστιο φαν κλαμπ, προκειμένου να ανεβάσει κι άλλο το πρεστίζ του  δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το όνομα ενός άλλου νεαρού σταρ, του Ρόμπερτ Πάτινσον που μεσουρανούσε με τον ρόλο του στις ταινίες «Twilight».
«Μια μέρα ο Ρόμπερτ Πάτινσον ήρθε και μου είπε “για κάποιο λόγο ο κόσμος λατρεύει τα μαλλιά μας, που πάντα είναι πόλος έλξης για τα κορίτσια”. Ηταν σαν να μου έλεγε: “Γεια, με λένε Ρόμπερτ. Θες να ακουμπήσεις τα μαλλιά μου;” Νόμιζα πως κάνει πλάκα, αλλά στα αλήθεια πιάνει». Προτού περάσει λίγος καιρός, όμως, ο ίδιος ο Πάτινσον τον ξεμπρόστιασε λέγοντας: «Ποτέ δεν τον έχω γνωρίσει αυτόν τον τύπο. Είδα αυτό που είπε και σκέφτηκα: “Φίλε, είσαι πραγματικά διάσημος, τι κάνεις; Δεν χρειάζεται να με χρησιμοποιείς για να επινοείς ιστορίες!”»
Ο ίδιος ο Ρόμπερτ Πάτινσον, από την άλλη, έχει παραδεχτεί ότι επίσης έχει πει αρκετά ψέματα στην αρχή της πορείας του στο Χόλιγουντ προκειμένου να δημιουργήσει καλύτερη εντύπωση. «Συχνά ισχυριζόμουν πως είχα σπουδάσει στη σχολή Royal Academy of Dramatic Art και στην Οξφόρδη, αλλά όταν άρχισαν να καταφθάνουν και άλλοι Βρετανοί ηθοποιοί στις ΗΠΑ και να περνούν από casting, αυτό πλέον δεν τους εντυπωσίαζε. Ετσι υποκρινόμουν πως ήμουν Αμερικανός, θεωρώντας πως θα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσω τον ανταγωνισμό με τον τρόπο αυτό. Ομως μου έγινε συνήθεια και αναγκάστηκα να το σταματήσω λίγο αφότου κυκλοφόρησε το “Twilight”, καθώς ο κόσμος άρχισε να νομίζει πως είμαι παρανοϊκός».
Το ύψος, η ηλικία και τα κιλά είναι αυστηρώς ευαίσθητα δεδομένα και καλά φυλασσόμενα μυστικά για τους πρωταγωνιστές της showbiz - ή τουλάχιστον έτσι θα ήθελαν. Πολλές φορές και για διαφορετικούς λόγους οι celebrities αλλοιώνουν ελαφρώς ή περισσότερο την αλήθεια, δίνοντας ψεύτικη ηλικία, βάρος ή ακόμη και ύψος, ώσπου το ψέμα αποκαλύπτεται και γίνεται... πρώτο θέμα. Κάπως έτσι έγινε με τη Νάταλι Πόρτμαν, που δήλωνε επιμόνως ότι το ύψος της είναι 1,62, ώσπου αποκαλύφθηκε ότι μόλις και ξεπερνά το 1,50.
 Από την άλλη, τα ψέματα για την ηλικία είναι τα πιο συνηθισμένα και όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες της showbiz. Οπως έχει αποδειχθεί, η Νίκι Μινάζ έκρυβε για αρκετό καιρό δύο χρόνια από την ηλικία της, η Τζένιφερ Λόπεζ έναν χρόνο (της φάνηκε ωραιότερο το στρογγυλό 1970 από την πραγματική χρονολογία γέννησής της, το 1969), ενώ η Τζέρι Χάλιγουελ δήλωνε 21 ετών όταν ξεκίνησαν οι Spice Girls, αλλά αποκαλύφθηκε (πολύ αργότερα) πως ήταν 25. Αντίστοιχα, ο Εμινεμ έλεγε στο ξεκίνημά του ότι είναι 24 αντί για 26 ετών (που ήταν η πραγματική του ηλικία) και ο ράπερ Nelly ψηφίστηκε ανάμεσα στους «πιο σέξι σταρ κάτω των 25», πανηγύρισε, αλλά λίγο αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ήδη 28.
ΠΗΓΗ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: