PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΙΡΛΑΝΔΙΑ Βιολογική κόρη των Ρομά έδειξε το τεστ DNA

Ιρλανδία: Κόρη των Ρομά η 7χρονη «έδειξε» το DNA
Ο  υπουργός Δικαιοσύνης της Ιρλανδίας, Άλαν Σάτερ, ζήτησε από τον επικεφαλής της ιρλανδικής αστυνομίας εξηγήσεις για το χειρισμό της υπόθεσης, καθώς και μιας ακόμη, που αφορά ένα δίχρονο ξανθό αγορι το οποίο επίσης είχε απομακρυνθεί από τη ρομά οικογένειά του, στον απόηχο της υπόθεσης της μικρής «Μαρίας» που βρέθηκε σε καταυλισμό των Φαρσάλων στις 16 Οκτωβρίου.
Το επτάχρονο κορίτσι γύρισε στους γονείς του χθες το βράδυ αμέσως μετά το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA που απέδειξε ότι ήταν βιολογική κόρη της οικογένεις των ρομά.
Το παιδί εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που έφθασαν την Δευτέρα στο σπίτι των τσιγγάνων στο Tallaght, στο νότιο Δουβλίνο, μετά από καταγγελίες κατοίκων που ευαισθητοποιήθηκαν έπειτα από τις διαστάσεις που έλαβε η περίπτωση της μικρής Μαρίας.
Το ζευγάρι των αθίγγανων που έχει και άλλα παιδιά και κατάγεται από την Ρουμανία, την οποία και επισκέπτεται συχνά, είχε ισχυριστεί ότι το κορίτσι ηλικίας 6-7 ετών είναι «100%» η βιολογική τους κόρη, παρότι δεν μοιάζει με κανένα άλλο μέλος της οικογένειας.
Αντιστοίχως, το δίχρονο αγοράκι απομακρύνθηκε από τους γονείς του το βράδυ της Τρίτης από το Αθλόουν.
Και στην περίπτωση αυτή το DNA ταυτοποίησε τους ρομά ως βιολογικούς γονείς του μικρού αγοριού, ενώ σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί το έδωσαν πίσω στους γονείς του
ΠΗΓΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: