PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Σύνθημά τους «Περπατάμε προς την αξιοπρέπεια»
 Στις 5 Νοεμβρίου οι αγανακτισμένοι όλης της Ευρώπης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν για την Αθήνα.

Στις 15 Οκτωβρίου οι αγανακτισμένοι όλης της Ευρώπης συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα του Βελγίου και πραγματοποίησαν μια ειρηνική διαδήλωση. Σε δέκα ημέρες από σήμερα οι αγανακτισμένοι θα πραγματοποιήσουν τη νέα πανευρωπαϊκή τους πορεία. Θα συναντηθούν στο Μπάρι, θα βάλουν πλώρη για την Πάτρα και στη συνέχεια θα κινηθούν πεζή προς την Αθήνα.

Χωρισμένοι σε μικρές ομάδες, 12-25 ατόμων, πεζοί και ποδηλάτες, θα ακολουθήσουν παράλληλες διαδρομές με σκοπό να συναντήσουν στον δρόμο τους όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται.

Στην ιστοσελίδα τους www.marchtoathens.tk αναφέρουν  Σε κάθε χωριό από το οποίο θα περνάμε, θα οργανώνουμε συνελεύσεις με σκοπό να παροτρύνουμε τους κατοίκους να μιλάνε για την πολιτική, να συζητούν μεταξύ τους και να αποφασίζουν οι ίδιοι για τις ζωές τους. Το μήνυμά μας είναι ένα μήνυμα ελπίδας και ενότητας».

Πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές κάνουν λόγο για τη γέννηση ενός διεθνούς κινήματος.

Οι Ισπανοί ήταν εκείνοι που παρακίνησαν τους περισσότερους Ευρωπαίους και προέτρεψαν και τους Ελληνες. Η κίνηση των δικών μας Σπαρτιατών έδωσε στους Ισπανούς την ιδέα για τις μετακινήσεις διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: