PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΡΟΚ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



Το συγκρότημα  οι «Lynyrd Skynyrd» θα επισκεφθούν για πρώτη φορά την Ελλάδα για να δώσει συναυλία, στις 18 του μήνα, στο γήπεδο Baseball, στο Ελληνικό.

Το καλοκαίρι ήρθε με ροκ
Ανατρεπτικό ροκ με εξαιρετικά φωνητικά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία των «Evanescence» στις 20 του μήνα, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» του Βύρωνα.
Το συγκρότημα, με τη νέα του σύνθεση, αλλά πάντα με την εκπληκτική Amy Lee στα φωνητικά, θα ερμηνεύσει  επιτυχίες του. 
Το καλοκαίρι ήρθε με ροκ

Έτοιμοι για να μας εντυπωσιάσουν με ένα σόου το οποίο στηρίζεται σε εντυπωσιακή οπτικοηχητική τεχνολογία, έρχονται οι «Orbital» οι οποίοι θα παίξουν στις 23 του μήνα, στο «Utopia 12@GaziMusic Hall» 
Οι διάσημοι εκπρόσωποι της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής θα παρουσιάσουν κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Wonky» αλλά και παλαιότερες συνθέσεις τους. Την ίδια βραδιά θα εμφανιστούν ο Κωνσταντίνος Βήτα, η τραγουδίστρια των «Jessica 6» Nomi Ruiz και οι «Wise Lines». 
Το καλοκαίρι ήρθε με ροκ
«Rockwave»
Την τελευταία ημέρα του Ιουνίου, στις 30 του μήνα, θα κάνει την πρεμιέρα του το φετινό «Rockwave Festival» το οποίο θα διεξαχθεί για τρεις ημέρες στο «Terra Vibe Park», στη Μαλακάσα. Φιλοξενούμενοι της εναρκτήριας ημέρας του φεστιβάλ είναι οι «The Locos», «The Last Drive»,
«Nashville Pussy» και «Nigthstalker». Εισιτήρια προπωλούνται.
Και έπεται συνέχεια...
«EJECT» ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
Το καλοκαίρι ήρθε με ροκ
Το «Eject Festival» επιστρέφει και το φετινό καλοκαίρι. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 27 του μήνα, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου (Πλατεία Νερού) και θα παρουσιάσει ενδιαφέροντα σχήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Μεταξύ αυτών και οι διάσημοι Βρετανοί ρόκερ «Kasabian» που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και θα παρουσιάσουν ζωντανά κομμάτια από τους πολυπλατινένιους δίσκους τους. Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης οι γνώριμοι στο ελληνικό κοινό «James», τους οποίους είχαμε απολαύσει πριν από δύο χρόνια, αλλά και οι Miles Kane, «Band of Skulls», οι Βέλγοι «Customs» και οι Ελληνες «Whetman». Εισιτήρια για το φεστιβάλ προπωλούνται ΠΗΓΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: