Υλικά |
Εκτέλεση Κόψτε τα σκόρδα στη μέση και τρίψτε με αυτά το φιλέτο. Κόψτε το σε φιλετάκια μπουκιάς. Πασπαλίστε τα με λίγο πιπέρι. Σ' ένα τηγάνι βάλτε λίγη μαργαρίνη και σωτάρετε καλά τα μανιτάρια. Στραγγίστε τα από το βούτυρο και αλατοπιπερώστε τα. Στο ίδιο βούτυρο σωτάρετε τα φιλετάκια. Βάλτε τα φιλετάκια σε ένα πυρέξ, μετά βάλτε στο καθένα ένα μανιτάρι. Καρφώστε τα με ξύλινες φουρκέτες. Στο βούτυρο που έμεινε από τα φιλέτα ρίξτε το κρασί και βράστε δυνατά ανακατεύοντας και ξύνοντας τον πάτο του τηγανιού με μια ξύλινη σπάτουλα, ώσπου να ξεκολλήσει κάθε ίχνος ψημένου κρέατος και ο πάτος να μείνει καθαρός. Η σάλτσα πρέπει να είναι πυκνή σαν σιρόπι. Ρίξτε μέσα στη σάλτσα την κρέμα γάλακτος λίγη-λίγη, ανακατεύοντας συνεχώς. Βράστε την μερικά λεπτά. Προσθέστε αν χρειάζετε αλάτι και πιπέρι βράστε την για 1'-2' ακόμη. Περιχύστε μ' αυτήν τα φιλετάκια και σερβίρετε αμέσως. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου