PARALIA AMMOUDIA

EIΔΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΕACH-ΑΝΕΚΔΩΤΑ-LIFESTYLE

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τα περισσότερα piercing στον κόσμο.



Ο Rolf Buchholz από το Dortmund της Γερμανίας έχει 453 piercing σε όλο του το σώμα και κατέχει το ρεκόρ Guinness ως τον άντρα με τα περισσότερα piercing στον κόσμο.

Ο 52χρονος μηχανικός πληροφορικής έκανε το πρώτο του piercing πριν από 11 χρόνια και του άρεσε τόσο πολύ που από τότε κάνει συνεχώς.
Ο Rolf ἐχει  94 τρυπήματα μέσα και γύρω από τα χείλη του, 25 στα φρύδια, 8 στη μύτη του και   278 (!) piercing στη περιοχή των γεννητικών του οργάνων. 
 Εκτός από το πάθος του για τα piercing, ο Bucholz έχει επίσης ένα πάθος με τα τατουάζ και έχει καλύψει με διάφορα από αυτά όλο του το σώμα.


Αν και έχει τα περισσότερα τρυπήματα από κάθε άλλο άντρα στον κόσμο, ο Rolf Bucholz έχει πολύ δρόμο να διανύσει, αν θέλει να γίνει ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing στον κόσμο, αφού την θέση την κατέχει η Elaine Davidson, η γυναίκα με τα περισσότερα piercing στον κόσμο, η οποία έχει σχεδόν 7.000 (!) σε ολόκληρο το σώμα της. Ο Rolf, μαζί με αρκετούς άλλους κατόχους ρεκόρ, φιλοξενείται στην τελευταία έκδοση του Βιβλίου Γκίνες, το οποίο είναι διαθέσιμο προς πώληση.
 


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Ο άντρας με τα περισσότερα piercing στον κόσμο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: